Træningsrejse 60+ med Swedish Training Camp, Sivota Retreat – powered by Playitas

Velkommen på den perfekte træningstur for aktive seniorer ledet af Swedish Training Camp til fantastisk Sivota på det græske fastland.

Kan du lide at træne, være social, møde nye bekendtskaber, spise og drikke godt? Så skal du tage med os Sivota Retreat. Her kan du nyde skønne træningspas, foredrag, sol, bad og socialt samvær med træningsglade ligesindede deltagere. Vi fylder dagene med motion, glæde, sol, svømning og skønt fællesskab. Udover træning forbedrer vi din oplevelse med sjove aktiviteter som f.eks vandreture, mulighed for at prøve noget nyt såsom kajak, SUP eller cykling. Lyt til interessante informative foredrag, nyd at smage lokale vine, musikquizzer og oplev fantastiske solnedgange.


Ugeprogram med dét ekstra

Vi har sammensat et komplet ugeprogram, der passer til alle, og du vælger selv, hvor meget du vil deltage i. Ingen vil presse dig, men sammen vil vi opmuntre hinanden under vejledning af professionelle trænere og ledere.

Vi starter ofte dagen med en powerwalk eller et morgenstræk inden morgenmaden. Herefter fylder vi dagene med træningspas som kredsløbstræning, fitness, funktionel træning, core, styrketræning i grupper, mobilitet og afspænding, vandaerobic, dansepas m.m.

Det er vigtigt at få alle til at føle sig velkomne og inkluderet, og vi sørger for detaljerne, så du får en dejlig oplevelse sammen med os.


Hvem kan deltage?

Rejsen henvender sig til seniorer, og ja, du kan godt følge med, selvom du er under 60 år. Vi er en flok modne mennesker, der vil træne, socialisere, slappe af, og bare leve livet fuldt ud! Turen passer til alle, uanset om du er i nybegynder eller har trænet længe. V har stor fokus på personlig vejledning og at alle føler sig godt tilpas i gruppen.


Ugens program

Programmet for ugen præsenteres her på siden hurtigst muligt.

Der kan forekomme ændringer.                   


Om Sivota

Den lille havneby Sivota er velegnet til både dem, der nyder livet, til dem der vil opleve mere end sol og badning, og til naturelskere som søger fred og ro. Sivota er omgivet af smukke kystsider i begge retninger. Der er få steder i Europa, der tilbyder en så storslået blanding af ø-verdenen, grønne draperede bjerge og krystalklart vand, som Sivota gør. Sivota er yndig og typisk græsk. Det, der oprindeligt var en lille fiskerby, har i dag fået sit ry som et eksklusivt feriested. Yachter og sejlbåde er omhyggeligt linet op i havnen, men forvent alligevel ikke hvide duge og gourmetrestauranter. I Sivota venter det rigtige Grækenland. Her er et lille udvalg, med veltilberedte retter på rigtig gode og traditionelle restauranter.

Pris fra: 9.298,- pr. person*

Dato og hotel:

28. august-4. september 2023, Sivota Retreat - powered by Playitas

Dette indgår:             

  • Fly tur/retur inkl. bagage og mad
  • Transfer tur/retur
  • Delt dobbeltværelse*
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
  • Alt træning på programmet
  • Hotel & træningsresort i topklasse

*rejser du alene kommer der enkeltværelsestillæg på 2.700,-

TILMELD TIL REJSEN

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

 


Instruktører på turen

Swedish Training Camp er med og er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder fuldtid med events og træningsvirksomheden Golden Wellness. Swedish Training Camp har visionen, "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det".

Det skal være sjovt, enkelt, og svedigt at inspirere til glæde ved træning og livet, at tænke enkelt og ikke komplicere tingene, og at turde tænke ud af boksen! Swedish Training Camp har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser (over 60 træningsture i bagagen) og som instruktører for andre træningsvirksomheder i Norden.


 

Petra Alm-Johansson – Uddannet personlig træner og ernæringsrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fysisk træner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder med event& træningsfirmaet Golden Wellness på fuld tid.

Håkan Johansson - Certificeret tennistræner, padeltræner og fysisk træner med over 30 års fuldtidserfaring. Certificeret mental coach. Opgaver som personlig træner og fysisk træner i forskellige sportsgrene på eliteniveau gennem mange år.

Afhængigt af antallet af rejsende på turen, har vi flere andre fantastiske instruktører med på rejsen. De har alle også mange års erfaring med træningsture. Disse vil blive præsenteret i programmet senest 2 måneder før afrejse.


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas »​