Træningsfest med Line Nygaard Christensen

Skal du have humøret i top og energien banket godt og grundigt rundt i kroppen, så skal du træne med Line på et vores Powered by Playitas-hoteller! Det er gratis at deltage, book blot hotellet i den periode du ønsker.

Om træningen

Når du træner med Line er du sikret udfordringer, sved på panden, lækkert høj musik og en super fornemmelse i kroppen efter din træning. Udover bike, tilbyder Line funktionel træning med crossfit elementer i form af WOD og AMRAP. Fokus er på simple men givende øvelser, hvor alle kan være med. Der kan også snige sig en enkelt tabata ind, hvis der er behov for det. Der gøres brug af egen kropsvægt samt diverse fitness udstyr.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset niveau. Line tilpasser træningen til deltagerne. Hvis du er helt ny med bike er det en god idé, at komme lidt før timen går i gang, så du kan blive hjulpet godt i gang. Du skal være fyldt 15 år.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

 


Holdbeskrivelser

Indoor Biking: Lines biketimer er kendetegnet ved en blanding af bakkekørsel og små tempoture. Timerne er typisk opdelt i 3-5 blokke, så der også er tid til restitution. Fokus er godt humør og engageret instruktør.hundredvis af øvelser som opbygger styrke, 

WOD: Workout of the day! Her vil være forskellige crossfit elementer i en god kombination, så du bliver sikret en helkropstræning som udgangspunkt. Der vil være variationer afhængigt af deltagerne. Der vil blive brugt egen kropsvægt, kettlebells, vægte mm. 

AMRAP: Taget som inspiration fra crossfit-verdenen, hvor du skal lave en given workout så mange gange som muligt på en given tid. AMRAP står for "As many rounds as possible".

Information om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

Det her indgår:

  • Holdtræning med Line Nygaard Christensen
  • Professionel instruktør
  • Hotel- og træningsanlæg
  • For alle niveauer - alle kan deltage
  • Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book Levante - powered by Playitas

Book Cavo Spada, Kreta

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Se alle vores træningsuger og holdtræninger


Om instruktøren og hotellet


 

Om Line

Line er kendt for sin evne til at komme udover kanten med evigt smil og friske kommentarer. Line har kørt bike i ca. 5 år, og hun har deltaget i diverse events i Danmark. Lines filosofi går ud på, at alle mennesker kan finde evnen til at få et bedre liv med træning og fornuftig kost.
Du behøver ganske simple principper i din dagligdag for at optimere din livskvalitet, og Line vil altid gerne dele ud af egne erfaringer. Hun glæder sig helt enormt meget til forhåbentlig at sprede glæde og motivation hos nye friske folk, så kom endelig og besøg hende!

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotel Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis på Kreta er et hotel af en høj standard og en del af Apollo Sports hotellerne. Her bor du lige ud til stranden, har All Inclusive, samt mulighed for at benytte hotellets spa, behandlinger i spaen og de øvrige faciliteter som hotellet byder på. Især sport og fitness har særlig gode faciliteter både udenfor og indendørs. Der tilbydes holdtræning, cykling, tennis og gode løberuter i nærområdet omkring hotellet. Den 12.-19. maj 2017 blev hele hotellet omdannet til en olympisk træningslejr, hvor det svenske OL-hold trænede før vinter OL i Sydkorea i 2018. 

Læs mere om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas