Træning og forkælelse med Mirah og Sofie

Du har nu en unik mulighed for at opleve dit livs fedeste trænings- og selvforkælelses uge på det unikke og luksuriøse Sivota Retreat - powered by Playitas med Sofie & Mirah. Vi rejser sydpå til den græske sol, de varme palmestrøg og det krystalklare vand. Her vil vi sammen fejre livet med forskellige træningsaktiviteter, med alt lige fra helt rolig yoga til hårde og sjove crossfittimer. Der er desuden rig mulighed for at udforske den fantastiske natur i området omkring Sivota. En tur du sent vil glemme!


Om ugen

På rejsen kan du nyde svedige træningspas, sjov og hygge med Vaneterapeut og overspisningscoach, Sofie Buus og Personlig Træner og Apollo Sports instruktør, Mirah Damkjær. ’Vi har sammensat drømmeprogrammet, som omfatter morgenmeditation, teambuilding, crossfittimer og ikke mindst en kæmpe portion hygge og samvær “Forkælelse for krop og sjæl! Alle kan deltage, uanset niveau!” 

Mere eller mindre træning? 

Skulle du have lyst til mere træning, kan du deltage på de mange hold, som hotellet dagligt udbyder. Modsat, har du brug for en træningspause, kan du naturligvis altid springe over og solbade - det er helt op til dig selv!

Glæd dig til maden og drikkevarer, hvor du som gæst har adgang til halvpension som består af lækker, frisk mad i buffeten morgen og aften. Her kan du dog opgradere til helpension, hvor du får adgang til bufetten morgne, middag og aften. Der findes gode variationer af nærende retter og salater, så du kan nære din krop og sind hele ugen.

Hvis du vil investere i en skøn uge og komme hjem igen til Danmark med fornyet energi, inspiration til idéer og redskaber til et sundere og skønnere liv, så byder vi dig hjerteligt velkommen til en livsforanderlig uge i godt selskab. Vi ses!

Sofie siger: ’Jeg glæder mig helt vildt til, at skabe minder under solens stråler, og glæder mig til at mærke det unikke fællesskab, vi skaber når vi rejser sammen!’


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom, slet ikke når du bliver en del af denne rejse. Du vil helt sikkert få nye bekendtskaber for livet. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Minimum 15 år. Din erfaring med træning er ikke betydelig, for at deltage på rejsen. Alle kan være med, niveauet tilpasset deltagernes erfaring og form.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Tilmeld dig rejsen og se prisen ved at benytte det blå bookinglink her på siden. Du vil herefter modtage din bookingbekræftelse inden for 2–3 hverdage. Rejser du alene skal du være opmærksom på, at der kommer enkeltværelsestillæg oveni. 


 

Ugens program

Programmet bliver snarrest muligt offentliggjort. 

Info om ugen

Pris: 9.498, -*

Dato: 12.-19. juni 2023, Sivota Retreat - powered by Playitas

Dette indgår:           

  • Alt på programmet med Sofie og Mirah
  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Boende i dobbeltværelse
  • Lufthavnstransfer
  • Charterfly fra København eller Billund
  • Mad på flyet
  • Halvpension

*Rejser du alene kommer der enkeltværelsestillæg på 1.879, -

Tilmeld

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne på denne eventrejse


 

Mirah Damkjær

Mit navn er Mirah Damkjær og jeg er 25 år. Jeg er en entusiastisk eventyrlystig kvinde, som brænder for at formidle & inspirere andre til at leve en ’sund livsstil’, som indebærer: mentalt velvære, træning og intuitivt forhold til mad.
Jeg har i de sidste 7 år beskæftiget mig indenfor fitness branchen, som souschef, instruktør og personlig træner. Jeg er selvstændig og har udgivet 3 e-bøger og deler inspiration online. Her har jeg et større talerør til at kunne kommunikere ud til flere mennesker og skabe et socialt sammenhold både fysisk og online.  Dette sker bland andet ved at jeg har afviklet og medvirket i større træningsevents i samarbejde med Hummel Training, Arca, Barebells & Nocco.

Motivation er for mig i større grad forudsat af evnen til at arbejde med sit mentale mønster. Særligt elsker jeg at arbejde med det mentale aspekt ift. at opnå sine mål. Netop derfor er mental træning afgjort et af de vigtigste parametre for at leve en ”sund livsstil” i min optik. Derfor er det for mig vigtigt at skabe en balance mellem krop og sjæl.  ”STAY POSITIVE, WORK HARD AND MAKE IT HAPPEN”

Følg Mirah på instagram@mirahdamkjaer  

Sofie Buus

Sofie har altid dyrtket sport og har har spillet badminton siden hun kunne gå. Da hun blev omkring 16 år, opdagede hun styrketræning. ’Jeg er blevet glad for en mere crossfit inspireret træning. Jeg elsker at lave en masse forskellig motion, hvad end det er en god gåtur, et slag padel, løbetur eller en tur på spinningscyklen.’

Sofie blev som 18-årig ramt af en depression og fandt her ud af, hvor vigtig mental sundhed er. Her startede en rejse, hvor der ikke i sig selv er en endedestination eller et mål. ’Jeg forstod vigtigheden af, at sundhed ikke kun handler om tallet på vægten eller hvilken tøjstørrelse man bruger.’

Sofie er uddannet Vaneterapeut og overspisningscoach. ’Til dagligt lever jeg af, at fortælle min livsrejse, lave spas og løjer og dele hverdagsinspiration på sociale medier. At finde ud af, at man aldrig er alene med det, man går og døjer med har gjort, at jeg snakker åbent om livets op - og nedture. Derudover har jeg klienter, som jeg arbejder med som vaneterapeut og overspisningscoach. Et fag, der betyder enormt meget for mig.’

Følg Sofie på instagram: @sofiebuus


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas »​