Træningsrejse 60+ med Swedish Training Camp, Playitas Resort

Vær velkommen på den perfekte træningstur for aktive 60+ årige ledet af Swedish Training Camp til Playitas Resort på Fuerteventura. 

Kan du lide at træne, hænge ud i grupper, møde nye bekendtskaber, spise og drikke godt? Så skal du rejse med til Playitas Resort og nyde skønne træningspas, foredrag, sol, svømning og socialt samvær med andre træningsglade deltagere. 

Vi fylder dagene ud med motion, glæde, sol, svømning og skønt fællesskab. Udover træning forbedrer vi din oplevelse med sjove aktiviteter som f.eks en udflugt til Costa Calma, mulighed for at prøve noget nyt såsom SUP eller cykling. Lyt til informative foredrag, nyd at smage lokale vine, deltag i musikquizzer og se fantastiske solnedgange. 


Ugeprogram med det ekstra alt 

Vi har sammensat et komplet ugeprogram som passer til alle, og du vælger selv, hvor meget du vil deltage i. Ingen vil presse dig, men sammen vil vi opmuntre hinanden under vejledning af professionelle trænere og ledere. 

Vi starter ofte dagen med en powerwalk eller et morgenstræk inden morgenmaden. Herefter fylder vi dagene med forskellig træning som kredsløb, fitness, funktionel træning, core, styrketræning, mobilitet, afspænding, vandaerobic, dansepas og mere. 

Det er vigtigt at få alle til at føle sig velkomne og inkluderet, og vi sørger for detaljerne, så du får en dejlig oplevelse sammen med os.  


Ugeprogram 

Program


Hvem kan deltage?  

Er du i 50’erne eller ældre, så er rejsen perfekt for dig. Vi er en flok modne mennesker, der sammen skal træne, dyrke yoga, have det godt, samtale og bare leve! Turen passer for alle  niveauer, uanset om du er nybegynder eller har trænet længe. Vi lægger stor vægt på personlig kommunikation og at alle føler sig godt tilpas. 

Pris fra: 10.498, - pr. person* 

Dato og hotel: 

10.-17. november 2023, Playitas Resort 

Dette indgår:              

  • Fly tur/retur inkl. bagage og mad 
  • Transfer tur/retur 
  • Delt dobbeltværelse* 
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad) 
  • Alt træning på programmet 
  • Hotel & træningsresort i topklasse 

*rejser du alene kommer der enkeltværelsestillæg på 1.800,- 

TILMELD TIL REJSEN   

Kontakt os: sports@apollorejser.dk   


Instruktører på turen 

Swedish Training Camp er med og er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder fuldtid med events og træningsvirksomheden Golden Wellness. Swedish Training Camp har visionen, "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det". 

Det skal være sjovt, enkelt, og svedigt at inspirere til glæde ved træning og livet, at tænke enkelt og ikke komplicere tingene, og at turde tænke ud af boksen! Swedish Training Camp har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser (over 60 træningsture i bagagen) og som instruktører for andre træningsvirksomheder i Norden. 

  

Petra Alm-Johansson – Uddannet personlig træner og ernæringsrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fysisk træner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder med event& træningsfirmaet Golden Wellness på fuld tid. 

Håkan Johansson - Certificeret tennistræner, padeltræner og fysisk træner med over 30 års fuldtidserfaring. Certificeret mental coach. Opgaver som personlig træner og fysisk træner i forskellige sportsgrene på eliteniveau gennem mange år. 

Afhængigt af antallet af rejsende på turen, har vi flere andre fantastiske instruktører med på rejsen. De har alle også mange års erfaring med træningsture. Disse vil blive præsenteret i programmet senest 2 måneder før afrejse. 


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​