Swedish Training Camp træningsrejse på Porto Myrina - powered by Playitas

Velkommen til en træningstur i samarbejde med Swedish Training Camp, en træningsuge med inspiration, viden og træningsglæde! Vi fylder dagene med træning, sol, svømning og skønt fællesskab på sportshotellet Porto Myrina. Swedish Training Camp inspirerer dig med deres passion og glæde for at få alle i bevægelse og udvikle sig fysisk. Kombiner dette med foredrag og god mad i et skønt fællesskab med ligesindede. Det er vigtigt for os at få alle til at føle sig velkomne og inkluderede. Vi er omhyggelige med detaljerne, så du får en skøn oplevelse hos os!

Vi har sammensat et komplet ugeprogram, der passer til alle og du vælger selv, hvor meget eller lidt du vil deltage i. Vi er i mange år startet med powerwalk eller en energisk løbetur om morgenen inden morgenmaden.


Hvem kan følge med på turen?

Turen passer for alle, uanset om du er i ny inden for træning eller har trænet længe. Vi lægger stor vægt på kommunikation og at alle føler sig godt tilpas. Det betyder, at ingen behøver at føle sig alene.

Dette er også en tur, hvor du sagtens kan rejse alene. Du vil møde nye venner, som du vil have det rigtig sjovt med og skabe minder for livet sammen med.


Program

Program fra maj 2022 Program fra september 2022

Bemærk venligst at endeligt program og velkomstinfo sendes ca. 2 uger inden afrejse. 


Holdbeskrivelser

Gåtur - Vi går hurtigt og i et tempo, så sveden kommer til at dryppe.

Løb - Distance eller intervaller, i omgivelserne rundt omkring hotellet.

Intervaller med teknik - På pister eller forskellige tidsintervaller. Vi gennemgår gode tips og teknikker til at forbedre løb. Det er også muligt at deltage i powerwalking.

Styrke - Udvikling indenfor styrketræning. Dette er vores mest populære træning, hvor vi træner 3 muskelgrupper på én træning og en cardio del. Styrke venerder tilbage hver dag under vores træningsture og er værdsat af alle, uanset niveau. Vi hjælper alle til at udvikle sig, og du vil mærke en udvikling på kun 1 uge.

Cardio Hiit - Højintensiv træning for øget kondition og fedtforbrænding. Dette er kontrasten til styrke. Cardio Hiit foregår hver dag hele ugen. Perfekt til at komme i bedre form og udfordre dig selv og din kondition. Alle kan være med, da vi arbejder i tidsintervaller helt individuelt i gruppen.

MRL - ​​Fokus på at styrke mave, balder og lår. Rigtig god til også at styrke op omkring knæled og hofter og core. En vigtig træning, også for at forebygge skader.

Boot Camp - Træning i lokalområdet eller på stranden med kroppen og naturen som redskaber. Bokseinspirerede øvelser kan forekomme. En masse teamwork og high five. Legesyg og sjov.

Core - Kropskontrol med langsomme bevægelser. Fokus på mave, ryg og mobilitet.

Stretch & Relaxation - Vi blødgør og strækker kroppen i langsomme bevægelser. Vi kan både starte og slutte med afspænding/mindfulness. Barfodet på gulvet med rolig musik.

TABATA- Garanti for sved. 20 sek. arbejde, 10 sek. hvile. Musik med nedtælling og nonstop. Enkelt og sjovt for alle. Kan forekomme med eller uden værktøj.

Pris: fra* 9.898, -

Dato:
14.-21. maj 2023

17.-24. september 2023

Hotel:
Porto Myrina – powered by Playitas 

Afrejselufthavn: København

Inkluderet i rejsen:

  • Fly tur/retur, samt mad på flyet og bagage
  • Transfer tur/retur
  • Indkvartering i delt dobbeltværelse
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
  • Allt træning med Swedish Traning Camp
  • Foredrag med bobler
  • Goodiebag med T-shirt og mere. 

*Rejser du alene kommer der enkeltværelsestillæg på 2.700,-

TILMELD MAJ 2023TILMELD SEPTEMBER 2023

Begrænset antal pladser!

Kontakt os: sports@apollerejser.dk

 


Instruktører på turen


Swedish Training Camp er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder med events og træningsvirksomheden Golden Wellness på fuld tid. Swedish Training Camp har visionen, "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det". Det skal være sjovt, enkelt og svedigt. Swedish Training Camp har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser (over 50 træningsture i bagagen) og som lejede instruktører for andre træningsvirksomheder.

Petra Alm-Johansson - Autoriseret personlig træner og uddannet diætist. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fitnesstræner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder på fuld tid med event- & træningsfirmaet Golden Wellness.

Håkan Johansson - Certificeret tennistræner, padeltræner og fitnesstræner med 30 års fuldtidserfaring. Certificeret mental coach. Opgaver som træner indenfor diverse sportsgrene på eliteniveau gennem mange år.

Afhængigt af antallet af rejsende har vi flere fantastiske instruktører med på turen. De har mange års erfaring med træning & træningsrejser. Disse præsenteres i programmet senest 2 måneder før afrejse.


Om hotellet

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​