Swedish Training Camp, Padel - Tennis - Holdtræning, Levante – powered by Playitas

Lær at spille padel og tennis på samme tur!

Velkommen på en træningsrejse i samarbejde med Swedish Training Camp, en dejlig blanding af padel, tennis og holdtræning! Vi fylder dagene op med træning, sol, svømning og dejligt fællesskab på sportshotellet Levante – powered by Playitas. Instruktørerne fra Swedish Training Camp vil inspirere dig med deres passion og glæde for bevægelse og fysisk udvikling. Foruden træning vil der være foredrag, god mad og dejligt fællesskab, vi garanterer en god uge!

Vi har sammensat et komplet ugentligt program, der passer til alle, og du vælger selv hvor meget eller hvor lidt, som du vil deltage i.


Hvem kan følge med på turen?

Turen er velegnet for alle, uanset om du er nybegynder eller har trænet i lang tid. Vi lægger stor vægt på at få alle til at føle sig godt tilpas. Dette er også en tur, hvor du nemt kan rejse alene afsted. Du vil møde nye venner, som du vil have det sjovt med og sammen skabe minder for livet.


Program

*Eksempelprogram kommer snart


Holdbeskrivelser

Powerwalk - Vi går hurtigt og i et tempo, så sveden kommer til at dryppe.

Padel - Alle får mulighed for at spille 90 minutter hver dag. Vi deler os i grupper.

Tennis - Alle får mulighed for at spille 90 minutter hver dag. Vi deler os i grupper.

Intervaller- Afstand eller intervaller i omgivelserne omkring hotellet.

Intervaller med tekniktips - Forskellige intervaller på skråninger og forskellige tidsintervaller. Vi gennemgår tips og teknikker til at forbedre dit løb.

Styrke – Styrketræning. Dette er vores mest populære hold, hvor vi træner 3 muskelgrupper pr. session, hvor vi roterer i 4 forskellige cirkler. Styrke foregår hver dag under vores træningsture og alle, uanset niveau, kan deltage. Vi hjælper alle med at tage træningen til næste niveau, og du vil kunne mærke en udvikling på bare 1 uge.

Cardio Hiit - Høj intens motion med fokus på puls og fedtforbrænding. Dette er kontrasten til Styrke, med fokus på pulstræning. Konceptet er det samme som Styrke, dvs. 4 forskellige cirkler, der indeholder forskellige cardio øvelser. Cardio Hiit er også en tilbagevendende træning som foregår hver dag i løbet af ugen. Perfekt til at få bedre kondition og udfordre sig selv.

MBL - Fokus på at styrke maven, balder og lår. Meget god til også at styrke op omkring knæled, hofter og core. Et vigtigt pas for alle, især også for at forebygge skader.

Boot Camp - Træning i lokalområdet eller på stranden med krop og naturen som et værktøj. Masser af teamarbejde og highfives. Sjovt og hårdt!

Core - Kropskontrol med langsomme bevægelser. Fokus på mave, ryg og mobilitet.

Stretch & afslapning - Vi blødgør og strækker kroppen i langsomme bevægelser. Vi starter og slutter af med afslapning/mindfulness. Alle øvelser udføres barfodet på gulvtæppe med flydende rolig musik.

Pris fra 9.499,-

Dato: 9.-16. oktober 2022

Afgangssted: København, Billund

Hotel: Levante – powered by Playitas

Inkluderet i rejsen:                                    

  • Fly tur/retur
  • Transfer tur/retur
  • Mad på flyet
  • Delt rum i dobbeltværelse
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
  • Alt træning med Swedish Training Camp
  • Foredrag med bobler
  • Goodiebag og T-shirt

* Enkeltværelsestillæg 2.349,-  

TILMELD DIG REJSEN HER

Begrænset antal pladser!


Instruktører på turen


Swedish Training Camp er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder med events og træningsvirksomheden Golden Wellness på fuld tid. Swedish Training Camp har visionen, "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det". Det skal være sjovt, enkelt og svedigt. Swedish Training Camp har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser (over 50 træningsture i bagagen) og som lejede instruktører for andre træningsvirksomheder.

Petra Alm-Johansson - Autoriseret personlig træner og uddannet diætist. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fitnesstræner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder på fuld tid med event- & træningsfirmaet Golden Wellness.

Håkan Johansson - Certificeret tennistræner, padeltræner og fitnesstræner med 30 års fuldtidserfaring. Certificeret mental coach. Opgaver som træner indenfor diverse sportsgrene på eliteniveau gennem mange år.

Afhængigt af antallet af rejsende har vi flere fantastiske instruktører med på turen. De har mange års erfaring med træning & træningsrejser. Disse præsenteres i programmet senest 2 måneder før afrejse.


Om hotellet

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas