Strong, fit and fun-week

Styrke og fokus med Louise Pompe

Denne uge har fokus på styrke, bevægelighed og stabilitet for både krop og sind med Louise Pompe. Målet er, at du rejser hjem lidt mere balanceret og med fornyet styrke, energi og en skøn træningspire i kroppen!

Styrketræningen er skånsom og vi arbejder med kropsvægt, elastikker og frivægte eller kettlebells. Yoga er enkelt og ukompliceret og bruges som et værktøj til at vække kroppen med, berolige sindet og forbedre mobiliteten. Du behøver ikke have særlige forkundskaber, og alle deltagere arbejder ud fra det niveau, de er på. De, der ønsker en mere udfordrende belastning, og gerne vil presse sig selv lidt ekstra, bliver heller ikke skuffede.


Holdbeskrivelser

Good morning yoga - Vi starter dagen med en yoga- og meditationssession i morgensolen. Godmorgen yoga er en blid, meditativ time i et behageligt tempo, for at vække kroppen og forberede os på dagen mentalt og fysisk. Der vil være fokus på, at kredsløbet og mobiliteten kommer i gang, og vi varmer muskler og led blidt op til dagen.

Mobility & stretch - De fleste af os har en del af kroppen, der er ekstra stiv og øm, især dem med stillesiddende eller fysisk monotont arbejde. For at skabe en smidigere og mere bevægelig krop, skal vi dagligt arbejde med mobilitetsøvelser og finde tilbage til vores naturlige bevægelsesmønstre. Vi arbejder i et langsomt tempo, holder stillingerne i et minut og fokuserer på vejrtrækningen. En utrolig dejlig og afslappende time med en foryngende effekt.

Core - At have en stabil og stærk torso både forbedrer sportspræstationer og letter hverdagen, samt forebygger ømhed i ryggen. Vi arbejder med de indre, ydre og de skrå mavemuskler, ryg og balder samt bækkenbunden. Holdet kan være hårdt, men dog enkelt og så er der garanti for at du kan mærke det bagefter.

Ren styrka - Vi arbejder med egen kropsvægt og/eller med elastikker og frivægte, alt efter gruppens størrelse og niveau. Du kan klare meget mere, end du tror ​​du kan, og i timen opmuntres du til at overvinde dig selv. Timen er sjov, intens og hård – men alle vælger selvfølgelig deres eget niveau at arbejde ud fra. Alle kan være med! Har du skader/særlige ønsker, finder vi alternative øvelser, så ingen undskyldninger!


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvem kan deltage?

Al gruppetræning er velegnet til både begyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden tilpasses ud fra deltagerne. Du skal være fyldt 15 år for at deltage i passene.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

Dette indgår:        

  • Alt træning med Louise Pompe
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book La Pared - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Louise Pompe

Om Louise Pompe

Louise er certificeret sundhedscoach og personlig træner og har beskæftiget sig med motion i forskellige former i over 25 år. Til hverdag driver Louise "Happy and Healthy by Pomperfect", hvor hun tilbyder udendørs gruppetræning, personlig træning og sundhedscoaching.

Louise har udover hendes træningserfaring været advokat i mange år og er desuden småbørnsmor, så hun har stor forståelse for udfordringerne ved at opnå efteruddannelse i en travl hverdag. Louises timer er hårde og fokuserede, men med et glimt i øjet og masser af grin. Meget er baseret på egen kropsvægt, elastikker, frivægte og hvad der ellers kan findes af udstyr.  

Læs mere om Louise her: www.pomperfect.se

Følg Louise på instagram her @louisepompe https://www.instagram.com/louisepompe.se/


Om hotellen


 

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​