Strong, fit and fun-week

Strong, fit and fun-week

Følg med på en intensiv, lærerig og spækket træningsuge på et af vores Apollo Sports - powered by Playitas hoteller, sammen med vores pædagogiske instruktør Trine Lund.


Træningspas 

Mobilitet/yoga: Mobilitetstræning er øvelser der påvirker muskler, sener og led gennem hele deres bevægelsesområde. Træningen øger dermed din "Range of Movement", og du vil mærke en forbedring i din daglige træning. Derudover kombinerer vi med yogaøvelser for at få hele kroppen med.

Dancefitness: Her får du dans for hele skillingen. Der trænes simple koreografier for alle, og så er du altid velkommen til at synge med!

Vandtræning: En form for vandgymnastik, hvor vi bruger forskelligt udstyr i vandet. Der vil også være lidt dans i vandet.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Ugens program præsenteres på stedet, på det specifikke hotel.  

Hvem kan deltage?

Al gruppetræningen henvender sig til både begyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden tilpasses ud fra deltagerne. Du skal være fyldt 15 år for at tilmelde dig træningen.

Hvordan booker jeg og hvad er prisen?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på hotellet i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Information om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato: 27. jun - 4. jul 2023

Afrejselufthavn: København, Billund

Hotel: La Pared - powered by Playitas

Dette indgår:

  • Holdtræning med Trine Lund

  • Hotel og træningsresort i topklasse

Book La Pared - powered by Playitas

Kontakt: Sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne

Trine Lund

Om Trine Lund

Bor uden for Aarhus, Danmark. EREPS certificeret fitnessinstruktør og personlig træner. Uddannet Ernæringsvejleder og certificeret mobilitetscoach. Underviser desuden også i Crossdance, Dancefitness, Body toning, Mave/Lår i forskellige fitnesscentre.

”Som instruktør er jeg meget "på” og kan rigtig godt lide at synge med på sangene - også selvom jeg altid synger falsk. Jeg går meget op i, at alle deltagere får noget ud af deres træning, og at de har det sjovt imens. Jeg sørger for at tilpasse de forskellige øvelser eller bevægelser, så alle kan være med i mine træningspas.”


Om hotellerne

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​