Strong body & mind

Elsa Hassler

La Pared - powered by Playitas får besøg af sundhedsprofilen og assistentlægen Elsa Hassler! En uge fyldt med energi, motivation og bevægelsesglæde. Her får du mulighed for at kombinere svedig styrketræning, harmonisk yoga og udforskende meditationer. En uge, der inviterer til at udvikle både fysisk og mental styrke sammen med Elsa som træner.


Holdbeskrivelser

WOD betyder Workout of the day, og indebærer crossfitinspirerede pas med både styrke og pulsøgende indslag. Et udfordrende pas som bliver tilpasset din kunnen. 

Yoga og meditation lader dig lande i et roligt og behageligt flow på yogamåtten med fokus på mobilitet og vejrtrækning. Afsluttes med 10 minutters meditation, hvor du får udforsket dit indre.

Core er kroppens kerne. En stærk kerne, et stærkt fundament, er afgørende. Effektive øvelser i et langsommere tempo med fokus på styrke og kvalitet.

Yinyoga er en rolig og meditativ klasse, hvor vi bliver længe i hver position og arbejder med kroppens organ, vores bindevæv men også mindset. Her får du mulighed for stilhed, restitution og refleksion.

Strength med sin base i håndvægte og vægtstænger er en træning, der udfordrer dig på dit eget niveau. Vær forberedt på at håndtere det ordentligt, men selvfølgelig med god teknik.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 klasser hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedage. Programmet præsenteres på stedet på det respektive hotel.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset tidligere niveau. Alle klasser afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørpas kan du også deltage i hotellets faste udbud af sport og aktiviteter.


Hvordan booker jeg, og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det respektive hotel i den respektive uge for eventen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, så er det bare at booke din rejse som normalt. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i sessionerne.

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og inkluderet i prisen, når du booker en træningsrejse til det respektive hotel i denne uge

Dato & hoteller:

27. okt. - 3. nov. 2023, La Pared - powered by Playitas

8.-15. dec. 2023, Aqua Vista - powered by Playitas

Afrejse fra: København

Dette indgår:                                           

  • Al træning under ugen med gæsteinstruktør Elsa Hassler
  • Hotel & træningsfaciliteter i topklasse

Book La Pared - powered by Playitas

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Elsa Hassler er associeret læge og sundhedsprofil fra Luleå, der inspirerer til wellness med et bredere perspektiv. Med en stor passion for sundhed har Elsa uddannet sig i både medicin, ernæring og træning. I dag spreder Elsa viden på sin Instagram @elsahassler og i podcasten Lyckans Läkare. Hendes budskab handler om at finde en balance i livet ved hjælp af mental træning, en stærk krop og livsglæde. CrossFit og yoga er Elsas to hovedfokusområder inden for træning.

Hjertelig velkommen til at udforske og udvikle dit helbred sammen med Elsa!

 


Om hotellerne


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas