Strength & functional training week

En træningsuge fyldt med udfordringer der vil presse dig mentalt, men også give dig blod på tanden for endnu mere. Der vil blive brugt forskellige træningsredskaber som man kender inden for funktionel træning, calisthenics og crossfit. Deltag i en aktiv ferie med dig selv i fokus og prøv kræfter af med styrketræning, funktionel træning, styrketræning i vand, calisthenics, samt cardiotræning.


Holdbeskrivelser

WOD: Workout Of the Day – forskellige former for træning, fokus på udfordringer og udholdenhed.

Calisthenics: for dig som vil bruge din krop som redskab til træning og arbejde med hele kroppens vægt. Alle niveauer kan deltage.

Water WOD: en træning som vi kender den fra WOD-boksen, dog med en twist af vand, så det er et plus hvis du kan svømme, men alle er dog velkomne, uanset niveau og erfaring. Træningen kan både være i pool, eller på stranden.

Puls: For dig som kan lide at få pulsen op og arbejde med simple øvelser. Mindre tekniske øvelser og flere gentagelser og høj intensitet igennem hele timen. Alle kan være med.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

 Dette indgår:           

  • Alt træning med Cathrine Nordahl
  • Hotel & træningsresort i topklasse

BOOK DIN REJSE HER

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk

 

 

 


Om instruktørerne

Cathrine Nordahl

Cathrine Nordahl

Cathrine er 24 år gammel og har været konkurrencesvømmer igennem hele barndommen. Som Cathrine selv siger: ’Sporten har aldrig forladt mit hjerte.’ For Cathrine giver træning og bevægelse ro i sindet, gør hende glad og giver overskud til resten af dagen. ’Jeg har prøvet kræfter med både bikinifitness, styrketræning, ocr og calisthenics, som tilsammen har givet mig en helhed for bevægelse inden for crossfit som jeg investerer meget tid i.’ Cathrine har en stærk passion for træning og træningsglæde: ’Der findes ikke én rigtig sport eller én rigtig træningsmetode, men at lære at elske hvad du laver og være glad for processen deri.’ Med Cathrine kan du forvente at få sved på panden og få udfordret dig selv under hver træning.

Følg Cathrine på instagram: cathrinenordahl


Om hotellet

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotel Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis på Kreta er et hotel af en høj standard og en del af Apollo Sports hotellerne. Her bor du lige ud til stranden, har All Inclusive, samt mulighed for at benytte hotellets spa, behandlinger i spaen og de øvrige faciliteter som hotellet byder på. Især sport og fitness har særlig gode faciliteter både udenfor og indendørs. Der tilbydes holdtræning, cykling, tennis og gode løberuter i nærområdet omkring hotellet. Den 12.-19. maj 2017 blev hele hotellet omdannet til en olympisk træningslejr, hvor det svenske OL-hold trænede før vinter OL i Sydkorea i 2018. 

Læs mere om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels