Step up Week med Helle Rye Arndal

Når gæsteinstruktør Helle Rye Arndal besøger vores Powered by Playitas hoteller venter der en uge med masser af konditionstræning på trinbrættet, på forskellige niveauer. Uanset niveau bliver det fyldt af energi - højt humør - smil på læben - god musik og helt sikkert svedigt!

Holdbeskrivelser

Step Basic: Konditionstræning med simpel koreografi til musik. Du lærer de grundlæggende trin i step - trin for trin. Du forbedrer din kondition, dit stofskifte og dine koordinationsevner. Timen er for dig der godt kan lide at bevæge dig til musik, men aldrig - eller kun få gange - har prøvet Step før.

Step lower intermediate: Step er en sjov cardio træning, hvor du får pulsen op ved at udføre korte, sjove og energiske serier på stepbænken. Du skal have en grundlæggende forståelse for step generelt, før du deltager på denne time.

Tighten up: Tighten op, stram op, er en klasse der udfordrer alle kroppens muskler. Timen er bygget op omkring styrkeøvelser med mange gentagelser. Du træner din muskeludholdenhed og øger dit stofskifte. Fokus er at træne alle kroppens muskler igennem og vi arbejder med blandt andet håndvægte, elastikker, bodybars og stepbænke. Teknikken vil blive grundigt forklaret og gennemgået i alle øvelser. Timen er for dig der ønsker at opbygge muskler og få øget styrke. Alle kan deltage.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og træningen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen/yogaen.

Info om ugen

Pris: Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

14.-21. april 2023, Playitas Resort

16.-23. maj 2023, Playitas Resort

Dette er inkluderet:                    

  • Træning med gæsteinstruktør Helle
  • Topklasse hotel og fitnessfaciliteter

Book Playitas

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Helle Rye Arndal

Helle er sprængfyldt af energi og har 25 års undervisningserfaring. Udover hendes job i Nordea er fritiden fuld af sport i alle dens former og størrelser. Helle underviser i forskellige former for træning hos fitnesskæden FitnessX, i Aarhus. Sessionerne består af step- og coretræning. Helle kører herudover også cykelløb og Mountainbike.