Stærk krop & roligt sind med Inger Eik Ravndal

Kvalitet og teknik i træningen er noget, som Inger Eik Ravndal værdsætter. I hendes timer vil du lære meget om træning og føle, at du bliver set og hørt. Inger er en erfaren træner og har selv konkurreret i triatlon. Bevægelsesglæde er vigtig og hun vil undervise og instruere dig på en motiverende og engagerende måde.


Holdbeskrivelser  

Styrke: med udstyr som vægtstænger/håndvægte eller minibånd: Kom med til en inspireret session, hvor vi bruger vægte og pull ups. Du vil lære meget i sådan en session og måske mærke muskler, du ikke har mærket i et stykke tid.

Hiit: Høj intensitet med øvelser, der er nemme at eskalere op eller ned. Lektionen kan udføres med eller uden spring.

Circuit session: Klassisk kredsløb med eller uden vægte.

Tabata: Højintensiv træning med princippet om 20 sekunders arbejde og 10 sekunders hvile. Effektivt og sjovt

Core: stærk og effektiv klasse for mave/ryg.

SomaMove: En times flow og styrke for hele kroppen. Timen kan kaldes dynamisk styrketræning, fordi længde, bevægelighed og styrke er virkelig udfordret.

Mobilitet eller flow: Lækkert stræk i dynamisk flow.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst på infotavlerne.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato og hotel:

10.-17. juli 2023. Sivota retreat – powered by Playitas

8.-15. oktober 2023. Levante – powered by Playitas
 

Dette indgår:                    

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Træning med Inger Eik

 

Book Sivota Retreat - powered by Playitas

Book Levante – powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk  

 

 


Om instruktøren


 

Inger Erik Ravndal

Inger Eik Ravndal

Inger er personlig træner og har en alsidig træningsbaggrund med et stort hjerte for styrke- og kropsvægttræning med korte og effektive sessioner. Hun har erfaring med udendørs bootcamps i grupper, over 1.300 digitale live træningstimer på træningsportalen Naardic, træningsture med IFORM, grundtræner hos Wang ung, samt seniortræning i gruppe.

Hun har gennemført Mallorca Ironman 70.3, er licenseret pt og SomaMove instruktør foruden Kettlebell træner niveau 1 og 2 fra Australien.

Inger er en engageret, imødekommende og positiv træningspartner. Hun er optaget af kvalitet og teknik i sessionerne og hun kan lide at træne folk på en måde, så de lærer undervejs, og at de tør give slip på gamle træningsmønstre. Hun elsker sol og varme dage, er optaget af daglig bevægelse og folkesundhed, god kaffe og mørk chokolade.


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas »​

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas