Enduro dage - Madeira

Dette er drømmerejsen for dig der elsker mountainbike. Madeira er en fantastisk destination, hvor du kan finde nye cykelstier hver dag. Madeira byder på både teknisk udfordrende stier, og stier med udfordringer for alle niveauer. Tag med Specialized Concept Store Stockholm på en uges episk Endurocycling på den portugisiske ø.

Når vejret er gråt og kedeligt herhjemme, er det bedst på Madeira. Øen er kuperet med godt 1800m som højeste top, og er især kendt for sin smukke natur og sin vegetation med alle sine stier.

Øen har utrolig mange blomster, og for at disse kan vokse, kræver det en meget frugtbar jord i bjergene. Netop den frugtbare jord gør, at underlaget som vi triller vores cykler på, er helt perfekt. Det er vores femte år at vi kommer tilbage til Madeira, simpelthen fordi det er det bedste! Ruterne er komplette og kvalitetssikrede, og livet er for kort til ikke at cykle på Madeira! Tag afsted sammen med os hos Specialized Concept Store - vi lover dig at cyklen ikke bliver bedre end dette!


Natursti fra top til hav

Stierne vi kører på er 90% naturlige med nogle elementer af indbyggede kurver og hop. Nogle stier går hele vejen fra toppen af bjergene og ned til havets overflade. Turen inkluderer 6 cykeldage med lokale guider, der tager os med til de bedste stier. Denne tur fokuserer mest på stier ned af bakke, så der vil stå en bil og vente på os efter hver tur, som så kører os op på toppen igen.

Hvem kan deltage?

Du skal have et godt kendskab til teknisk cykling. Du skal ikke være professionel eller superhurtig, men du skal føle dig godt tilpas på røde strækninger, og turde at køre i det kuperede terræn.


Udstyr

 • Endurocykel. En trail- eller endurocykel er bedst egnet, det vil sige en fulddæmpet cykel med 140-160mm affjedring, der er god at køre nedad med, men som også kan klatres med. Downhill cykling anbefales ikke til denne tur
 • Tøj til al slags vejr. Det kan både være koldt og regnfuldt på toppen
 • Knæbeskyttere, helhjelm og rygbeskyttelse er en stærk anbefaling
 • Lille rygsæk til vand og proviant
 • Reserveslange
 • Ekstra gear
 • Ekstra bremseklodser
 • Dæk med kraftige sider er gode at have på cyklen
 • En komplet pakkeliste fremsendes inden afrejse.

En komplet pakkeliste fremsendes inden afrejse.

Cykel - Medbring din egen

Ønsker du at tage din egen cykel med på turen (mod merpris), skal du booke den på flyet, samt transfer til destinationen. Bemærk at du bør bestille cykelfragten på flyet så hurtigt som muligt, efter du har modtaget din reservationsbekræftelse, da vi ikke kan garantere ledige pladser på flyet!

Trin 1: Når du bestiller din rejse via bookingformularen, skal du sætte kryds i feltet under "tilvalg". Her markerer du at du ønsker en cykeltransfer til destinationen, til en pris på omkring 400-500 kroner afhængig af destinationen.

Trin 2: Når du har bestilt din rejse og modtaget din bookingbekræftelse, skal du logge ind og tilføje cykelbagage på det respektive flyselskabs side ved hjælp af dit bookingnummer (hvilket flyselskab du flyver med, vil du se på bekræftelsen). Se hvert flyselskabs bookingsider og priser nedenfor

Novair: 300 kr. én vej / 600 kr. tur/retur. Max vægt 30 kg. Book her

SAS: 450 kr. én vej / 900 kr. tur/retur. Max vægt 25 kg. Book her

Cyklen skal pakkes på en passende måde for at undgå beskadigelse af anden bagage. Styret skal drejes en kvart omgang, pedalerne fjernes og luften tømmes fra slangen. Den bedste måde at transportere din cykel på, er at pakke den i en cykelkuffert.

Pris:

8.999,- med afgang fra Stockholm

8.498,- med afgang fra København (1 dag mindre cykling)

 

Aktuelle datoer og afrejselufthavn:

13.-20. februar 2023, København

14.-21. februar 2023, Stockholm

Hotel: Vidamar Resort

Inkluderet i rejsen:

 • Fly tur/retur fra Arlanda eller København
 • Transfer tur/retur (cykeltransport tilkøbes)
 • Indkvartering på Vidamar Resort, et femstjernet hotel med et fantastisk spa-område
 • Halvpension (morgenmad/aftensmad) med ’Dine Around’, hvilket betyder at du kan spise din aftensmad på enhver hotelrestaurant
 • Personale fra Specialized Concept Store
 • Enduro trøje med løs pasform
 • 5 dages cykling (6 dage med afgang fra Stockholm) inklusive transport med lokal guide og support hele dagen.
 • Forsikring, licenser og tilladelser til at cykle i naturreservater

*Enkeltværelsestillæg 2.500,-

*Mindst 6 deltagere for at gennemføre turen

BOOK FEBRUAR 2023

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 

Guider, cykling og service

Rejsen er enkel. Vi kører dig fra A til B. Cyklerne transporteres på specialbyggede trailere. Vi cykler på fantastiske stier og afslutter med highfives. Vi stresser ikke. Vi nyder at lave det sjoveste som vi kender til, at cykle i naturen. Der vil, udover cykling ned af bakker, også være en del cykling op ad bakke og pulsforøgende intervaller forekommer dagligt (som et enduroløb). En repræsentant fra Specialized Concept Store er med os hele ugen Vi får støtte fra lokale fagfolk fra Lokoloko, som alle bidrager med uvurderlig lokal viden, tilladelser og erfaring.


Godt at vide

I Funchal er der en række cykelbutikker som har det meste, hvis noget går i stykker. Der er blandt andet en butik som er specialister i alle former for cykling. 

Vi spiser frokost på lokale restauranter i nærheden af ​​hvor vi cykler rundt. Medbring kontanter samt drikkevarer og energidepoter til hele dagen.

Inden afrejse inviterer vi dig til et butiksevent i Specialized Concept Store. Til jer der har tid og lyst, tager vi en snak om gadgets, tilbud og forsnak inden rejsen.


Arranger din egen MTB-tur!

Er du et privat selskab, en vennegruppe, en klub eller en anden sammenkomst af ligesindede der vil på en skræddersyet cykeltur til en spændende destination? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Med hjælp fra Apollos eksperter på området kan du sammensætte din egen drømmerejse på to hjul. Kontakt os på mail for mere info.


Om hotellet

VIDAMAR

VIDAMAR Resorts Madeira

VIDAMAR Resorts Madeira er et førsteklasses hotel med en perfekt beliggenhed og masser af sportsaktiviteter. Kombinér Levadavandringer og sjov gruppetræning med afslapning i liggestolen eller i den eksklusive spa afdeling. Fra den flotte infinity pools kan du nyde en helt fantastisk havudsigt.

Læs mere om VIDAMAR Resorts Madeira