Camp Sofirah med Mirah Damkjær & Sofie Buus

Aqua Vista - powered by Playitas, Hurghada

Du har nu en unik mulighed for at opleve dit livs fedeste trænings- og selvforkælelses uge på Afrikas største sports Resort Aqua Vista - powered by Playitas med Sofie & Mirah. Vi rejser sydpå til den egyptiske sol, de varme palmestrøg, krystal blå vand og fantastiske træningsfaciliteter. Her vil vi sammen fejre livet med forskellige træningsaktiviteter, med alt lige fra helt rolig yoga til hårde og sjove X-fit timer. Der er desuden rig mulighed for at udforske den egyptiske natur på en uforglemmelig cykeltur. En tur du sent vil glemme!


Om ugen

På rejsen kan du nyde svedige træningspas, sjov og hygge med Vaneterapeut og overspisningscoach, Sofie Buus og Personlig Træner og Apollo Sports instruktør, Mirah Damkjær. ’Vi har sammensat drømmeprogrammet, som omfatter morgenmeditation, teambuilding, crossfittimer og ikke mindst en kæmpe portion hygge og samvær “Forkælelse for krop og sjæl! Alle kan deltage, uanset niveau!” Vi tilbyder at implementere ture ud af hotellet, som kan omfatte paradis stranden Mahmya, ørkentur med lokalt mad under stjernehimlen i ørkenen, lokal mad oplevelse med vores gode egyptiske ven Hisham, samt flere mulige ture, hvor du kan opleve mere af Egypten.

Mere eller mindre træning? Skulle du have lyst til mere træning, kan du deltage på de mange hold, som hotellet dagligt udbyder. Modsat, har du brug for en træningspause, kan du naturligvis altid springe over og solbade - det er helt op til dig selv!

Glæd dig til maden og drikkevarer, hvor du som gæst har adgang til all inklusive af mad og drikkevare — som består af lækker mad i buffeten morgen, middag og aften. Derudover er der snack bars åben i mellem hovedmåltiderne. Der findes gode variationer af nærende retter og salater, så du kan nære din krop og sind hele ugen. Vi garanterer dig, at du ikke går sulten eller tørstig i seng. Hvis du vil investere i en skøn uge og komme hjem igen til Danmark med fornyet energi, inspiration til idéer og redskaber til et sundere og skønnere liv, så byder vi dig hjerteligt velkommen til en livsforanderlig uge i godt selskab. Vi ses!

Mirah & Sofie siger: ’vi glæder os helt vildt til, at skabe minder under solens stråler, og glæder os til at mærke det unikke fællesskab, vi skaber når vi rejser sammen!’


Program

Et mere detaljeret program for ugen vises her nærmere afgang


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom, slet ikke når du bliver en del af denne rejse. Du vil helt sikkert få nye bekendtskaber for livet. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Minimum 15 år. Din erfaring med træning er ikke betydelig, for at deltage på rejsen. Alle kan være med, niveauet tilpasset deltagernes erfaring og form.

Pris fra 7.998 :-                 

Datoer:

  •  3.-10. dec 2023
  • 21.-28. jan 2024

Hotel: Aqua Vista - powered by Playitas

Afrejse fra:  København

Dette er inkluderet:           

  • Fly tur/retur
  • Mad om bord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Ophold i delt dobbeltværelse/lejlighed på Aqua Vista – powered by Playitas
  • Måltider : All inclusive
  • Træning med instruktør ifølge program med Camp Sofirah
  • Hotel- og fitnessfaciliteter i topklasse

* Enkeltværelsestillæg: 3.000:-

BOOK DECEMBER

BOOK JANUAR

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne


 

Mirah Damkjær

Mit navn er Mirah Damkjær og jeg er 27 år. Jeg er en entusiastisk eventyrlystig kvinde, som brænder for at formidle & inspirere andre til at leve en ’sund livsstil’, som indebærer: mentalt velvære, træning, søvn og kost.

Jeg har i de sidste 8 år beskæftiget mig indenfor fitness branchen, som souschef, instruktør og personlig træner. Jeg er selvstændig content creator og har sideløbende udgivet 3 e-bøger og deler inspiration til ovenstående gennem Instagram, TikTok og min højtelskede podcast ‘Udvid din horisont’. Her har jeg et større talerør til at kunne kommunikere ud til flere mennesker og skabe et socialt sammenhold både fysisk og online. Motivation er for mig i større grad forudsat af evnen til at arbejde med sit mentale mønster. Særligt elsker jeg at arbejde med det mentale aspekt ift. at opnå sine mål. Netop derfor er mental træning afgjort et af de vigtigste parametre for at leve en ”sund livsstil” i min optik. Derfor er det for mig vigtigt at skabe en balance mellem krop, sind og sjæl.

Følg Mirah på instagram@mirahdamkjaer  

Sofie Buus

Sofie har altid dyrket sport og har har spillet badminton siden hun kunne gå. Da hun blev omkring 16 år, opdagede hun styrketræning. ’Jeg er blevet glad for en mere crossfit inspireret træning. Jeg elsker at lave en masse forskellig motion, hvad end det er en god gåtur, et slag padel, løbetur eller en tur på spinningscyklen.’ Sofie blev som 18-årig ramt af en depression og fandt herudaf, hvor vigtig mental sundhed er. Her startede en rejse, hvor der ikke i sig selv er en endedestination eller et mål. ’Jeg forstod vigtigheden af, at sundhed ikke kun handler om tallet på vægten eller hvilken tøjstørrelse man bruger.’

Sofie er uddannet Vaneterapeut og overspisningscoach. ’Til dagligt lever jeg af, at fortælle min livsrejse, lave spas og løjer og dele hverdagsinspiration på sociale medier. At finde ud af, at man aldrig er alene med det, man går og døjer med har gjort, at jeg snakker åbent om livets op - og nedture. Derudover har jeg klienter, som jeg arbejder med som vaneterapeut og overspisningscoach. Et fag, der betyder enormt meget for mig.’

Følg Sofie på instagram: @sofiebuus

 


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas