Smilende puls med Hilde Groven

Velkommen til en uge med en masse pulstræning, kombineret med styrke og en portion latter og træningsglæde. Hilde er en sprudlende instruktør, der får dig til at gå den ekstra mil. Hilde er desuden uddannet fysioterapeut, så du får god vejledning og tilpasning til dit eget behov.


Holdbeskrivelser:

Puls/styrke: Konditionstræning med enkle trin til munter og rytmisk musik. Timen afsluttes med styrkeøvelser for hele kroppen.

Styrke/mobilitet: En styrketime, hvor vi arbejder med styrke for de store muskelgrupper, samtidig med, at vi udfordrer leddenes bevægelighed.

Styrke/interval: Konditions- og styrketime uden koordination. Øvelser kan tilpasses, så alle kan give sig det ekstrra.

Bootcamp: En hård time med både styrke- og konditionsøvelser, hvor du bliver presset lidt ekstra. Her skal der arbejdes!

Kredsløbstræning: Stationær træning med styrke for hele kroppen. Lektionen kan nemt tilpasses forskellige niveauer.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst. OBS! Visse træningsplads på Playitas Resort kan være mod betaling.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen.

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det pågældende hotel i denne uge.

Dato og hotel:

17.-24. september 2023 – Levante – powered by Playitas

Dette indgår:                

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Træning med Hilde Groven

Book Levante – powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

 


Om instruktøren


 

Hilde Groven

Hilde Groven

Hilde Groven er en motiverende og erfaren instruktør. Hun er opsat på at hjælpe dig med at gå den ekstra mil, så du får en effektiv træningssession. Hilde arbejder til daglig som fysioterapeut og kan arrangere timerne for dig, hvis der er behov for det.


Om hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas