Svømmekursus for fart & distance

Drømmer du om at blive en hurtigere og mere udholden svømmer, eller behøver du blot at forbedre din svømmeteknik? Måske vil du forberede dig til et triatlon, forbedre din fart og udholdenhed eller blive bedre til Open Water svømning.

Deltag på dette populære svømmekursus i samarbejde med svenske Simcoachen.se til Playitas Resort på Fuerteventura.


Om svømmekurset med Simcoachen

Velkommen til Svømmecoachens populære svømmelejr på Playitas. Vi elsker svømning og brænder for at undervise bæredygtigt, smart og på alle niveauer. Med en bred kompetence indenfor den nyeste teknologi og metoder, vejleder vi dig individuelt og garanterer en bedre svømning uanset om du vil svømme hurtigere, længere eller med mere komfort.

Hos Playitas tilbyder Simcoach to forskellige tilgange; Race og mestre. Der er 10 pladser i løbet og 20 pladser i Masters. Du svømmer en session om dagen i 1,5 time, så der er også tid til at træne andre ting. Derudover vil vi svømme tre åbent vand-pas og løbetræning for dem, der har lyst.


Om svømmetræningen

På Playitas Resort tilbyder Simcoachen to forskellige typer svømmelektioner. 

  • Race med 10 pladser.
  • Masters med 20 pladser. 

Hos Playitas tilbyder Simcoach to forskellige tilgange; Race og mestre. Der er 10 pladser i løbet og 20 pladser i Masters. Du svømmer en session om dagen i 1,5 time, så der er også tid til at træne andre ting. Derudover vil vi svømme tre åbent vand-pas og løbetræning for dem, der har lyst.


Simcoachen - ikke et almindeligt crawlkursus

Hos os finder du den hjælp du skal bruge til at udvikle dig i svømning – hvad enten du er nybegynder med kendskab til vand, ungdomssvømmer, triatlet, professionel eller blot ønsker svømning som motionsform Vi har den metode og viden som der passer til dit niveau og lytter selvfølgelig til dine behov. Vi udvikler din svømning, ganske enkelt!

Turen foregår i samarbejde med Svømmecoachen, som er ansvarlig for trænere og træningsprogrammer. Playitas faste tilbud, herunder sportsprogrammer, er tilgængelige for alle gæster som sædvanligt under ugen.

Læs mere om Swim Smooth her som er leverandører til International Triathlon Federation. Du kan også læse mere om svømmecoach, tidligere svensk landsholdssvømmer, Anna-Karin Lundin her.


Program

Eksempel på program 

Programmet for svømmekurset i marts 2022 vil snart være tilgængeligt. Vær opmærksom på at programmet er foreløbigt og kan ændres.

Pris fra: 8.999 kr.

Dato:
24.-31. marts 2023

Hotel: Playitas Resort

Afrejselufthavn: København, Billund

Inkluderet i rejsen:

  • Fly tur/retur
  • Mad på flyveturen
  • Overnatning i 1-værelses lejlighed eller dobbeltværelse
  • Transfer til og fra lufthavnen
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
  • Al træning på programmet med Simcoachen

* Enkeltværelsestillæg fra 1.700, -

TILMELD MARTS 2023

Begrænset antal pladser!

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Race eller Masters?

Svømmekursus

Læs mere om Race

Race

Race programmet vil gøre din svømning hurtigere og henvender sig til dem, der sigter mod at svømme lidt hurtigere og lidt længere. Med Race vil vi fokusere på at finde den rigtige kombination af teknik og frekvens. Du lærer, hvilket tempo der giver dig den bedste teknik ved hjælp af en såkaldt Tempo Trainer. Vi sigter efter at tage dig til det næste niveau!

Vil du have et svømmekursus der er inspirerende, varieret, hård og udviklende, så er denne uge for dig - Race er en Swim Smooth -inspireret tilgang, hvor vi blandt andet arbejder med din vejrtrækning, rotation, rytme, timing og armtag. Målet er at øge din evne til at svømme hurtigere over længere afstande.

Hvem passer Race for?

For langdistancesvømmere, triatleter, swimrun atleter/motionister, master svømmere, som ønsker at blive bedre, hurtigere og mere udholden i deres fri svømning.
To grupper:
1) Her svømmer du 100 meter fri på 1:45-2:30
2) Her svømmer du 100 meter fri på 1:15-1:45

Forkundskaber

Du skal som minimum kunne svømme 400 meter fri uden pause.

Masters svømning

Læs mere om Masters

Masters

Masters er til dig, der har kørt Race og ønsker at videreudvikle din svømning. Du har tidligere trænet med TempoTrainer før og kender vores grundlæggende øvelser. Her fokuserer vi på længere afstande og Open Water svømning. Målet er at udvikle din teknik ud fra hvem du er i vandet, og at du opnår udholdenhed som en dieselmotor: Altså er målet at sørge for, at du kan holde den samme hastighed over en lang afstand.

Hver svømmelektion starter med svømmeteknik, efterfulgt af en eller flere udfordrende serier.

Hvem passer Masters til?

Masters er for dig, der allerede er bekendt med svømmetræningen i Race.


Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​