Surf & Yoga Week

Nyhed! Deltag i vores Surf & Yoga Week til surf- og yogaparadiset La Pared - powered by Playitas på Fuerteventura. Her venter en rejse i et unikt og perfekt miljø, der kombinerer begyndersurfing og yoga af høj kvalitet og giver dig mulighed for både at lære at surfe, udvikle surfing og yoga med professionelle instruktører og undervisere. Kombinationen af ​​yoga og surfing er en smuk kombination for krop og sjæl og har en stærk forbindelse til hinanden gennem vigtigheden af ​​vejrtrækning, kropskontrol og kontakt med sjælen


I samarbejde med yoga- og surfdronningen Sofie Simonsson fra Sverige og den indiske yogaguru Riyas Babu fra Satwik School of Yoga i Kerala, vil ugen fokusere på yoga og surfing for begyndere. Med strand og bølger rundt om hjørnet og en beroligende atmosfære med gode steder til yoga, er La Pared det ultimative sted at opleve det bedste fra begge verdener. Med smuk natur og en afslappende atmosfære vil du have masser af tid til at udforske hotellet, landsbyen La Pared og dens naturskønne og fredelige omgivelser. Sandstranden Playa La Pared tiltrækker mennesker fra hele verden, som gerne vil lære at surfe.

Denne tur vil give dig minder for livet og en nyfundet kærlighed til både surfing og yoga. Book din plads i dag og oplev den perfekte kombination af eventyr, restitution og afslapning!


Ugens program

Dagene starter med morgenyoga efterfulgt af surfing. Ugen begynder med tre dages surfundervisning (4 t/dag), i samarbejde med den lokale surfskole Wellenkind. Her lærer vi det grundlæggende (eller genopfrisker din hukommelse) om bølgesurfing og forbedrer din teknik med professionelle instruktører, som vil guide dig ud fra dit eksisterende niveau. Efter surftimerne slutter vi dagen af ​​med yoga.

Vi laver yoga til lyden af ​​havet og blide brise. Vi tilbyder skønne og styrkende yogatimer, der forbereder kroppen til turen ud på vandet. Sofie Simonsson leder yoga-sessioner og afholder daglige surftimer sammen med hotellets surfskole Wellenkind. Ledet af yogaguruen Riyas Babu får vi fornøjelige klasser samt vigtige filosofiske indsigter. Dette bliver en uge, hvor du kan udfordre dig selv både indenfor yoga og surfing. Fælles måltider for dem der har lyst.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på denne tur. Turen passer til dig, der er ny i surfing eller har taget et kursus, men ikke har surfet meget. Yogatimerne passer til alle uanset niveau, da underviserne er professionelle til at tilpasse parallelle niveauer. Yogaen supplerer turen med daglige yogatimer af høj kvalitet, og ugen giver dig mulighed for at udforske disse to spændende aktiviteter i et trygt og udviklende miljø sammen med ligesindede.

Information om ugen

Pris: 10.498,-

Dato: 5. - 12. jan 2024

Hotel: La Pared - powered by Playitas

Afrejselufthavn: Stockholm, København & Göteborg

Dette indgår:           

 • Fly tur/retur inkl bagage og mad på flyet
 • Transfer
 • Delt dobbeltværelse                     
 • Helpension (morgenmad-, frokost- og aftensmad)
 • Yoga- og surf efter program
 • Gratis adgang til yogaudstyr (måtter, klodser, mm.)
 • Gratis adgang til surfbræt og våddragt
 • Hotel og træninsresort i topklasse

Enkeltværelsestillæg 2000 ,-/ugen

Tilmeld dig rejsen

Kontakt:sports@apollorejser.dk


Program

Programmet præsenteres snarest. Sådan kan en dag se ud:

07:00 Morgen Yoga
08:30 Morgenmad
09:30-13:30 Surf
13:30 Frokost
17:00 Slow Flow Yoga
19:00 Fælles middag
21:00 Aftenaktivtet for dem der har lyst (nogle aftener) 

Bemærk venligst at programmet er foreløbigt og kan blive justeret i takt med tidevand, vejr og vind. Komplet program fremlægges ca 1 uge før afrejse.


En smag af Indien

I løbet af ugen får det kanariske køkken besøg af Kailash (IND), en besøgende yogikok fra Kerala, Indien. Det indiske køkken sætter et autentisk og lækkert præg på retreatet og vi bruger friske krydderurter fra hotellets egen have, lokale råvarer og krydderier med teknikker fra Sydindien. Deltagerne kan se frem til tapas, paella, Papas arrugadas og andre kanariske specialiteter i symbiose med indiske delikatesser.

Om yoga - beskrivelser

Morgenyoga Vi starter dagen med et dejligt flow, der får gang i kroppen.
Slow flow yoga Vi bliver i visse positioner længere for at kommr dybere ind i kroppen, og med langsomme bevægelser skifter vi fra en position till en anden.
Morgonyoga och meditation: Vi starter dagen med et dejligt flow og slutter af med en længere meditation.
Vinyasa flow En time, hvor vi bevæger os dynamisk som i en dans til vores vejrtrækning.
Lower body Yoga for underkroppen: Vi fokuserer på underkroppen og går dybt ned i hofter, numse og ben.​​​​​​​
Upper body Overkrop Yoga: Vi fokuserer på overkroppen og går dybt ind i skuldre, skulderblade, ryg og bryst.​​​​​​​
Sunrise yoga Vi byder solen og den nye dag velkommen med en solhilsen.

Om surfet

Under professionel vejledning af erfarne instruktører lærer du teknikkerne til både at mestre surfbrættet og forbedre din yoga.

Stranden La Pared ligger lige ved siden af ​​hotellet, og stranden er ikke mere end 400 meter fra dør til bølge. Du kan med andre ord tage våddragten på, på værelset, tage brættet under armen og gå ned. Vores surfinstruktører er kvalificerede, professionelle, licenserede og uddannede. Ledere er altid i vandet.

 • Varighed af surflektioner: 3-4 timer inklusive afhentning, gåture til og fra stranden. Cirka 2 timer i vandet.
 • Transport: Transport er inkluderet, hvis det er nødvendigt at gå til en anden strand.
 • Gratis adgang til surfbræt og våddragt i løbet af ugen

Om instruktørerne

Sofie Simonsson

a Sofie rejste rundt i verden, opdagede hun yoga og surfing. I dag er det hendes største passioner, og hun bor i Australien, mens hun rejser rundt i verden og konkurrerer i surfing. Hun underviser også i yoga i Sverige, De Kanariske Øer, Mexico og Australien.

Sofie har medaljer ved de europæiske mesterskaber i SUP-surfing (Stand Up Paddle Board) i 2016 og 2017. Hun er landsholdssurfer på det svenske SUP-landshold og holdrytter for SUNOVA.

-  "Jeg tror på balance i både krop og sjæl," siger Sofie. Mine yogatimer er inspireret af mennesker, jeg har mødt rundt om i verden, og yogaklasser, jeg har deltaget i. Jeg tager de elementer med, jeg godt kan lide, og deler dem med dig."

Med Sofies ekspertise og passion for både yoga og surfing er en tur til La Pared den perfekte chance for at opleve den smukke kombination af disse to aktiviteter for både krop og sjæl.

Riyas Babu har en dyb passion og viden om de forskellige aspekter af yogapraksis. Han har trænet og instrueret i mange lande og har næsten 20 års erfaring i yogalivet. Riyas Babu lever af, og underviser i yoga - og han er god til det! Ritas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien. Riyas har desuden arbejdet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing’. Riyas Babu er også grundlæggeren af ​​"The Varkala International Yoga Festival".

Følg Riyas’ Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga

Kailash er en talentfuld vegansk indisk kok og erfaren yogalærer, med en passion for at bruge urter og krydderier til at skabe lækre og sunde plantebaserede måltider. Kailash startede med at praktisere yoga i en alder af 11 og har siden besøgt mange ashrams over hele Indien, hvor han har fået en dyb forståelse af yogafilosofien og dens forbindelse til en ordentlig kost. I 2014 gennemførte han en 200-timers yogalæreruddannelse på Sivananda Ashram i Neyyardam, Kerala, og dimitterede fra Advanced Yoga Teacher Training Course med 300 timers træning. Denne omfattende baggrund i yoga har formet Kailashs tilgang til madlavning, da han mener, at en nærende kost er afgørende for fysisk og mentalt velvære.
Kailash har stor erfaring som kok, efter at have arbejdet på adskillige yogafestivaler og retreats i Indien, med speciale i vegansk og satwic køkken. Han har også afholdt workshops om rå veganisme.
Kailash's viden om forskellige stilarter af indisk madlavning er omfattende, og han er dygtig til at bruge en række urter og krydderier til at skabe unikke og smagfulde retter. Han stræber efter at skabe opskrifter, der appellerer til en bred vifte af smag og præferencer.
På retreatet vil han bidrage med sin ekspertise inden for vegansk og satwic køkken, samt omfattende viden om yogafilosofi, for at skabe nærende og lækre måltider til deltagerne. Hans passion for sund, smagfuld madlavning, kombineret med hans dedikation til yogaundervisning, gør ham til en fremragende tilføjelse til retreatet.


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​