Lær at finde din indre ro med Marion Rama Reutz

At rejse ind i sig selv for at blive en bedre udgave af sig selv: få mere tålmodighed, håndter stress i hverdagen bedre, lær at trække vejret ordentligt, fyld dig selv op med god energi og lær at sænke skuldrene. Tag med og bliv en del af et fællesskab og oplev styrke og mobilitet som blot er nogle af yogaens mange aspekter. I yoga er det kun dig og måtten – den ro og styrke som du finder på måtten, vil hjælpe dig i resten af ​​dit liv. Dette er noget af det, Marion vil formidle i løbet af denne uge, og du kan godt glæde dig.


Holdbeskrivelser

Harmonisk Hatha: Hatha Yoga kaldes også den klassiske yoga. Vi arbejder os gennem hele kroppen for optimal balance både fysisk, mentalt og energimæssigt. Energiflow er forbundet med mentalt fokus og nærvær i dine bevægelser. Klassen har et meditativt fokus og der føres gennem klassen en rød tråd med dette fokus. Kraft, styrke og vejrtrækning kombineres med ro, fokus og meditation.

Varmende Vinyasa: Vinyasa er en dynamisk form for yoga, som er fri og legende. Vinyasa betyder "et åndedrag til en bevægelse" eller at placere sig på en bestemt måde. Målet er at opnå et jævnt flow af styrkende asanas (yogastillinger) i løbet af timen. En fysisk krævende time, samtidig med at den nemt kan tilpasses dit helbred og din krop. Afsluttes med en kortere Yoga Nidra som er meditation og afspænding.

Balancering af Yin: Yin Yoga er en rolig yogaform, hvor du holder stillingerne i lang tid. Dette giver god udstrækning og er med til at arbejde med dybere bindevæv i områder, hvor vi ofte bliver stive, såsom hofter, skuldre, bryst og ryg. Yin yoga er baseret på principperne for traditionel kinesisk medicin og fokuserer på at genoprette balancen i energistrømmen i hele kroppen.

Funktionel Ryg: En time hvor rygsøjlens sundhed er i fokus. Åndedræt og fysiske øvelser (både dynamiske og statiske) kombineres for at frigøre spændinger i musklerne i ryg og nakke. Afsluttes med udvalgte pranayam-teknikker (afbalancering af åndedræt og energi) og en kort meditation.

Ashtanga Vinyasa: En kraftfuld yogapraksis med fokus på styrke, mobilitet og meditation i asanas/øvelserne. Øvelserne er opdelt i en stående del, en siddende del og en afsluttende del. En omfattende og styrkende yogatime. Afsluttes med udvalgte pranayam-teknikker (afbalancering af åndedræt og energi) og en kort meditation.

Relax & Release: En genoprettende yogapraksis, der er meget blød, rolig og afbalancerende for krop og sind. Ved hjælp af udstyr som tæpper og bolsters (yogapuder) bliver du nænsomt guidet ind i regenererende stillinger for kroppen, så du kan slippe spændinger og lande i dyb afslapning. Du hviler i stillingerne med nærvær og kontakt med dit åndedræt i længere tid. Afsluttes med en længere pranayam-sekvens med udvalgte beroligende åndedrætsteknikker.

MediYoga: Når du skal stresse af og finde dit eget åndedræt igen, er MediYoga klassen for dig. Med enkle vejrtrækningsteknikker, opmærksomhed i øvelserne og nogle lette fysiske øvelser bringer MediYoga ro og balance. Velegnet til alle uanset baggrund. Find roen tilbage, når du har brug for det med MediYoga.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. OBS! Visse træningspas kan være mod betaling grundet stor efterspørgsel og et mindre antal pladser.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato og hotel:

Dette indgår:

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Yoga med Marion Rama Reutz

Book La Pared - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  


Om instruktøren og hotellet:

 

Marion Rama Reutz

Marion Rama Reutz

Marion, eller Line-Marion som nogle kender hende, har hele sit voksne liv brændt for sundhed og gode livsstilsvalg. Det skulle også blive hendes karrierevej, hvor hun har kombineret sine psykologistudier med viden inden for motion, kost og yoga, for at møde mennesker præcis, hvor de er med de værktøjer, de har brug for i deres liv. Hun møder dig med en stabil ro og blødhed, samtidig med at hun guider dig sikkert igennem både fysisk krævende sekvenser, genoprettende øvelser, åndedrætsteknikker og meditation på måtten. For Marion er vejrtrækning og nærvær i eget åndedræt i fokus for yogapraksis. Det bringer en højere bevidsthed også uden for måtten, hvor den mest udfordrende yoga udføres. For Marion er yoga så meget mere end en motionsform – det er en livsstil, som hun ånder både på og uden for måtten i alt, hvad hun laver, og i alle sine møder med medmennesker. Kom i dybere kontakt med din indre ro, glæde og stabilitet på denne træningsrejse og møde hverdagen med sænkede skuldre og større bevidsthed, når du kommer hjem. Marion driver YOGY i Moss.

Læs mer på YOGYs hjemmeside.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​