Release body and mind camp

Under pædagogiske træningstimer med glæde og hvor alle kan føle sig trygge ved at deltage på deres eget niveau, går Emma op i træningen med hjerte og sjæl. Du vil opleve, at du er i stand til at øge styrken og få mere kontrol over din egen krop!

Træn hårdt og hvil hårdt er et godt koncept. Ugens træning vil bestå af varieret intensitet og fokus vil være på teknik og forskellige områder. I løbet af ferien har vi mere tid til at restituere, og derfor vil fokus være på at maske ud til alle træningstimerne hvor der er mulighed for det. Der vil dog også blive tilbudt lidt roligere tempo på programmet i form af yoga og meditaiton. Både din krop og sjæl vil udvikle sig, uanset hvilket niveau du er på og hvor meget træningserfaring du har, så følg med!


Holdbeskrivelser 

Meditation: her træner du din evne til koncentration og bevidst nærvær. Gennem forskellige meditationsteknikker skaber du forudsætningerne for et liv i balance, med mere ro og mindre stress.

Yin yoga: er passive yogastillinger med et let, blødt stræk, udført i stilhed og bevidst nærvær. Hver stilling holdes i mindst 3-5 minutter, hvilket giver os tid til også at berolige sindet. I yin yoga ønsker vi at få kontakt til kroppens fascia, bindevæv. En perfekt restitution for hele kroppen.

Slow flow: er et langsomt flow, med en twist af yin yoga, og vil være den perfekte måde at starte dagen på. Du vil blive guidet gennem forskellige positurer på et grundlæggende niveau, da vi fokuserer på vejrtrækning, sind, mobilitet og udstrækning, du behøver ikke at være superfleksibel eller en erfaren yogi for at deltage.

Yinyasa-inversioner: er en klasse af flydende sekvenser. Her øger vi både balance, styrke, kontrol og mobilitet. Vinyasa er en form for yoga der sammenfletter bevægelser med vejrtrækning, og som skaber balance for både krop og sjæl. Inversion betyder, at du har en position, hvor hovedet er over hjertet altid.

Fitness Boxing: her får du en fantastisk sjov og effektiv styrke/cardio træningssession!

Du bestemmer selv hvor hårdt du vil træne. Vi er delt op i par og træner forskellige slagkombinationer mod hinanden med boksehandsker og luffer (puder). Boxing er godt mod stress, øger selvværd og selvtillid. Tidligere kampsport erfaring er ikke nødvendig for deltagelse.

Indoor cycling: er en træningsform med klasser hvor fokus er på høj intensitet, udholdenhed og styrke. Med god musik og motiveret coaching bliver du presset til at udfordre både ben, hjerte og lunger i intervaller.

Fitness WOD: varierede timer der foregår med og uden udstyr, som både er udfordrende og sjove. Kan tilpasses og skaleres til at passe til alle. Nogle gange foregår træningen i teams og grupper og så er der garanteret en altid god stemning og fællesskab ved disse sessioner!

Overkrop: en klasse der er planlagt for at skabe styrke og kontrol primært i overkroppen. Uanset om du vil præstere bedre i sport eller til hverdag, er det givende at fokusere på overkroppen. Dette er en progressionstime, så uanset styrke eller erfaring kan du deltage.

CORE: timerne vil være en mellemintensitetstime med stort fokus på teknik, da vi arbejder med mave- og lænd musklerne. At deltage på CORE vil bidrage til en sund og stærk kropsholdning, da du bliver guidet til at udføre bevægelserne langsomt og med kropskontrol.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Ugens program kan findes ophængt på hotellet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen.  


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.

Info om ugen

Dato og hotel:

29. oktober-5. november 2023, Levante – powered by Playitas

Dette indgår:              

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Alt træning med Emma

Book Levante - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

 


Om instruktøren


 

Emma Wickman

Emma er 30 år og har en bred sportslig baggrund inden for boldsport og har konkurreret i alt fra boksning, golf og MTB. Allerede som 14-årig begyndte Emma at kombinere sin træning med yoga. Jo hårdere trænings- og konkurrenceperioder, jo roligere yogaformer. Yin yoga er en favorit til at maksimere restitution og meditation og er en del af Emmas hverdag. I hverdagene arbejder Emma som Personlig Træner, gruppetræningsinstruktør, cykeltræner men har også non-profit opgaver i en bokseklub og har været MTB træner.

I det sidste årti har det for Emma, handlet om glæden ved at træne, udfordre sig selv og vokse mentalt, samt at nørde hvordan kroppen kan præstere bedre. Emma stræber efter at have en mere funktionel krop og tankegang både for sig selv og sine klienter.

Tidligere har Emma arbejdet på Apollos sportshoteller på blandt andet Fuerteventura, i Grækenland, på Gran Canaria og i Kroatien. I 2022 var hun desuden en del af kvindeholdet "skoda cycling team" som satte ny banerekord på Vätternrundan for kvinder.

’Det er en fornøjelse at skabe kreativitet og at undervise mange forskellige mennesker i alle forskellige aldre og med forskellige erfaringer. Jeg elsker at se folk løftet, inspireret og udviklet. Alle er velkomne på mine klasser.'


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas