Power Week med Annelie Modée

Velkommen til en sjov uge med en masse god træning. Der vil være en fin blanding af forskellig træning med fokus på crossfit og bokseinspirerende træning, naturligvis tilpasset så alle kan være med. Ganske enkelt en inspirerende, motiverende og udfordrende uge!


Beskrivelse af klasser

X-FIT: Inspireret af Crossfit kombinerer vi styrke- og konditionstræning baseret på funktionelle øvelser. Vi arbejder med fokus på teknikken, individuelt eller i teams. Vi arbejder med kropsvægt, vægtstænger, kettlebells, wallballs og meget mere. En rigtig udfordring til dig - hvis du vil!

BOX: Slag og spark i forskellige kombinationer. Vi bygger det hele op fra bunden og så øger vi tempoet. Vi bruger handsker. Du er garanteret sjov og at slå på noget!

CHALLENGE: En træning med det formål at give hele kroppen en solid træning. Grundet til navnet ”Challenge” er hovedsageligt af to grunde. Dels fordi det indeholder nogle "overraskelsesøjeblikke" under selve sessionen og dels fordi jeg vil give dig som deltager, en chance for at "udfordre dig selv og at give det lille ekstra af dig selv.

AQUAFUN: Sjov afkølende træning til god musik hvor du vælger din egen vandmodstand og hvor du selv bestemmer hvor meget du vil synge med.

CORE: Styrk kroppen helt indefra og ud, nemlig gennem kernen = de vigtige mavemuskler og din bækkenbund.

FUNKTIONEL CIRCLE: Styrketræning hvor vi arbejder fra station til station. Fokus er på at styrke og udjævne ubalancer i hele kroppen.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 klasser hver dag, dog med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Det fulde program præsenteres ude på det specifikke hotel efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Vores træningshoteller passer til alle som kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil, uanset niveau. På et sportshotel kan du altid finde nye træningsmakkere uanset om du rejser selv, med venner, eller som familie. Følg på en spændende ferie fyldt med træning, hvor du selv vælger at deltage i det du har lyst til, hvornår du har lyst. Der er rig mulighed for at afprøve noget nyt og udfordre dig selv, men du kan samtidig også slappe af præcis som du selv har lyst til.


Hvordan booker jeg og hvad er prisen?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt, til det aktuelle hotel, den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i træningen.

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:
18.-25. september 2022, Porto Myrina - powered by Playitas 

Prisen inkluderer:

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktør Annelie Modée
  • Topklasse hotel og fitnessfaciliteter

Book Porto Myrina- powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Om Annelie Modée

Annelie Modée fra Sverige er tidligere elitefodboldspiller, der trods nogle aldersproblemer, havde svært ved at lægge fodboldskoene på hylden. Kærligheden til motion, sundhed og velvære fik Annelie til at sadle om for 8 år siden, hvor hun begyndte at arbejde som træningsinstruktør, personlig træner og kostvejleder hos forskellige fitnesskæder i Stockholm. Det var også her at hun fandt kærligheden til crossfit, som er den motionsform, der passer hende bedst. Annelie har arbejdet som sportsinstruktør for Apollo Sports i 2 sæsoner og hendes passion er at afholde crossfit-inspireret træning, boksning, core, bootcamp, cirkeltræning, tabata, funktionel træning, HIIT, løb og vandaerobic. Formålet med hendes træning er, at få deltagerne til at udfordre sig selv og give det lille ekstra.


Om hotellerne

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​