Power, fun and sun week med Fie Kolding

Velkommen til en uge med ekstra meget træning sammen med vores populære gæsteinstruktør Fie Kolding. Du bliver tilbudt et væld af styrkende træningspas, som veksler mellem morgenyoga, intensive HIIT-sessioner, dans i poolen eller pust med 20 sekunders Tabata-intervaller. 

Udover holdtræning med Fie tilbydes der masser af aktiviteter på hotellernes faste sports- & aktivitetsprogram.

Holdbeskrivelser

  • Morgenyoga: Simple yogaøvelser til at vække kroppen om morgenen.
  • Core: Fokus på mave og ryg, som øger din kropskontrol gennem øvelser baseret på vores naturlige bevægelsesmønstre.
  • TABATA: 20 sekunders træning, 10 sekunders hvile x 8. Vi vil arbejde med hele kroppen i forskellige Tabatas.tensiv intervaltræning med brug af kroppen og enkle redskaber.
  • Cirkel træning: Forskellige øvelser for hele kroppen, hvor man bevæger sig rundt fra station til station. 
  • Cardio og strength: en kombination af styketræning og pulstræning. 
  • Ab - attack: Fokus på træning for mavemusklerne og træning for maven. 
  • H.I.T: Høj intens træning med høj puls og tempo. 
  • Booty Workout: Træning med fokus på baller. Du vil helt sikkert kunne mærke det dagen efter. 

Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige holdtræninger, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen/yogaen.

Information om ugen

Træn med gæsteinstruktøren Fie Kolding. Deltag gratis. Book blot rejsen med os til det ønskede hotel og uge.

Hotel og dato: 

Dette indgår:           

  • Træning med Fie Kolding
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Fie Kolding

Om Fie Kolding

Fie arbejder i dag som en anerkendt instruktør ved fitnesskæden SATS. Fies holdning til træning er, at det skal være sjovt og udfordrende! Fie har været en populær træningsinstruktør, som har arbejdet på mange af Apollos hoteller i blandt andet Grækenland, Tyrkiet og Dubai.

Om hotellerne


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas »​