Power- & Vinyasa Yoga med Miriam Raagaard

Velkommen til en uge og yogalektioner, der både styrker og giver ro. Man bevæger sig gennem dynamiske sekvenser, hvor der er plads til at grine og lege, får pulsen op og styrker kroppen, men uden at presse kroppen og sindet til mere, end hvad der præcis passer til dig. Teknik, åndedræt og lige netop dit behov vil altid være i fokus.


Om de forskellige yoga-typer

Power Yoga: er en dynamisk Vinyasa praksis, der garanterer bevægelse, sved på panden og udfordringer. At forblive fokuseret i en uforudsigelig verden, jordforbindelse og tilstedeværelse er afgørende. Dette er nøglen til Miriams Power Yoga klasse - evnen til at bevare fokus og præcision i din praksis på trods af de krav, der stilles til din krop og sind. Forvent hurtige skift, udfordrende variationer af kendte asanas, kreative flows samt frihed til at udforske dig selv for at blive bedre til at imødekomme livet. Alle Miriams klasser har elementer af pranayama og meditation - essentielle værktøjer til at holde fokus i klassen såvel som i livet, og vi vil normalt slutte af med et par yin-stillinger for at berolige kroppen.

Niveau 2 Power Yoga: er for mere erfarne yogier, der søger at udforske endnu længere. Til yogien, der ønsker at træde ud af sin komfortzone, og som ønsker at give slip og overgive sig til nuet. Den ekstra udfordring vil være, at holde fokus under en krævende træning af krop og sind. Styrkende stillinger vil blive holdt i længere tid, nogle overgange kan være hurtigere. Vi afslutter med et par yin-stillinger for at berolige kroppen.

Gentle Vinyasa Yoga: er en blid vinyasa-øvelse, hvor tempoet og overgangene er langsome og jævne. Følelsen og tempoet vil generelt være mere roligt, og vægten vil ligge på dybe strækog overgivelse til nuet. Der vil dog være et lille "peak" i timen, bare for at mærke pulsen og hjertet pumpe. Denne klasse er perfekt til udøveren, der ikke har brug for hård træning, men stadig gerne vil mærke sin krop. Klasser vil altid have et element af pranayama og meditation.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvordan booker jeg og hvad er prisen?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt, til det aktuelle hotel, den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i træningen. 


Hvem kan deltage?

Vores træningshoteller passer til alle som kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil, uanset niveau. På et sportshotel kan du altid finde nye træningsmakkere, uanset om du rejser selv, med venner, eller som familie. Følg med på en spændende ferie fyldt med træning, hvor der også er rig mulighed for afslapning.

Information om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato: 22. - 29. mar 2024

Afrejselufthavn: København, Billund

Hotel: La Pared – powered by Playitas

Dette indgår:

  • Træning med Miriam
  • Hotel og træningsresort i topklasse

Book La Pared - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Miriam Raagaard

Om Miriam Raagaard

Miriam er en sammensat størrelse. Hun er uddannet skuespiller og kampkoreograf. Til dagligt arbejder hun bl.a. som intimitetskoordinator, hvor hun vejleder skuespillere og instruktører i filmens verden med intime scener, og hjælper med deres kreative proces. 

Diverse kampsportsgrene, dans og anden fysisk træning har altid været en del af Miriams verden, men gennem de sidste ti år har yoga været hendes primære træningsform. Som hun siger: ’Det styrker mig som intet andet, og samtidig giver det mig nærvær, glæde, ro og balance i livet. Det hjælper mig med at navigere i, hvordan jeg kan møde verdenen.’ 

I en travl hverdag, hvor man ofte står over for livets udfordringer, er power yoga et redskab til at håndtere netop dette. For at kunne give dette videre tog Miriam derfor en uddannelse som yogalærer i Aalborg for snart fem år siden, og hun har i dag flere tusinder undervisningstimer bag sig.

 


Om hotellerne

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​