Playitas Resort Håndbold uge for unge mellem 15-18 år

Kom med på Playitas' helt egen håndbold camp og få en uge med fællesskab, professionel håndboldtræning og en oplevelse på Apollo Sports-hotellet, Playitas Resort på Fuerteventura. 


Om håndboldugen for unge på Playitas Resort

Oplev en uforglemmelig håndbold oplevelse på Apollo Sportshotel på Fuerteventura, hvor du vil få mulighed for at forbedre din fysiske form, tekniske færdigheder og taktisk forståelse af spillet. Under opholdet vil du have adgang til erfarne og professionelle håndboldtrænere, som vil stå til rådighed for at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale. Du vil modtage håndboldtræning fra de professionelle håndboldtrænere: Oscar Perales, Alex Moza og Jose Ignacio Prades. 

Din træning vil foregå på engelsk, og du vil deltage i daglige træningssessioner, der vil udfordre og forbedre din teknik og fysiske form. Træningen vil blive afholdt på topmoderne faciliteter og udstyr, der vil give dig den bedste oplevelse. Træningen vil være både sjov og udfordrende, så du vil blive motiveret til at yde dit bedste.

Men det handler ikke kun om træning. Du vil også have mulighed for at møde andre unge spillere, der deler din interesse for håndbold. Du vil kunne socialisere dig og lære af andre spillere fra forskellige lande og kulturer. Der vil også være tid til at slappe af og nyde det smukke område, hvor hotellet er placeret. Under dit ophold vil der også være forskellige tekniske udfordringer, hvor du kan teste dine evner og måle dig selv mod andre spillere. Du vil have mulighed for at få feedback fra dine trænere og lære af de andre spillere, der deltager.

Alt i alt vil dette være en unik oplevelse for enhver, der ønsker at forbedre sine håndboldfærdigheder. Du vil desuden modtage T-shirt, sokker, shorts, rygsæk og håndbold. 


Hvem kan deltage og hvordan tilmelder man sig?

Ugen er for dig som er mellem 15-18 år, du skal kende til håndbold, men grupperne bliver delt op efter niveau, og derfor kan alle deltage.

Du tilmelder dig ved at udfylde tilmeldingsformularen, tryk på den blå knap "Tilmeld dig". Herefter vil du blive kontaktet af arrangøren fra Playitas direkte. 

Vær opmærksom på, at dette er et tilkøb til din allerede eksisterende booking med Apollo til hotellet i den periode. 


Om instruktørerne

Oscar Perales Perez: Oscar er 39 år gammel og er en tidligere dygtig professionel spansk håndboldspiller. Han var center bak og playmaker i klubben Club Balonmano Valladolid fra ASOBAL League of Spain. Oscar har modtaget både guld og diamantpriser fra DelaSalle Elementary Sports Club for sin succesfulde sportskarriere. Oscar har blandt andet scoret flere mål ved VM turneringer. 

José Ignacio Prade: José er 47 år gammel og er universitetsudannet i business administrations and management. José er på nuværende tidspunkt landsholdstræner for det spanske kvindelandshold og har arbejdet som håndboldtræner siden 1993, hvor han startede som træner for børn. José har brugt hele sin karriere på at træne og udvikle talenter og få sine hold til de helt store mesterskaber på verdenskortet.  

Info om ugen

Dato: 28. juni-3. juli 2023

Afrejse fra CPH og BLL er mandag 27. juni- mandag 4. juni. 

Hotel: Playitas Resort

Pris: 250 Euro pr. barn. Har man helpension på hotellet i sin booking, er prisen 180 Euro pr. barn. 

Dette indgår i prisen:

  • T-shirt, shorts, sokker, rygsæk
  • Frokost 28. juni-3. juli 2023
  • Professionel håndboldtræning hver dag

TILMELD DIG HER

Kontakt os: Mail til Apollo Sports
 

Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​