Playitas Resort fodboldcamp for alle 8-16 årige

Kom med på Playitas' helt egen internationale fodboldcamp og få en oplevelse med fællesskab, træning og en ægte fodboldoplevelsepå Apollo Sports-hotellet, Playitas Resort på Fuerteventura. 


Om Fodbold Campus på Playitas Resort 

Drømmer du om at forbedre dine færdigheder inden for fodbold? Vi tilbyder daglig træning, udfordringer og professionelle UEFA-PRO trænere samt der vil være en sportspsykolog og en fysioterepeut til rådighed i løbet af ugen. Ugen afsluttes med en spændende fodboldturnering. 

Du vil blive trænet af de erfarne fodboldtrænere, som vil hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder og forståelse af spillet. Træningen vil være på engelsk, og der vil være fokus på teknisk og taktisk træning, der vil hjælpe dig med at blive en bedre fodboldspiller. Desuden vil der være mulighed for at træne specifikt at score mål. Træningssessionerne vil finde sted på topmoderne faciliteter og med godt udstyr, så du vil opleve den bedste fodboldtræning.

Fodboldlejren handler dog ikke kun om træning, du vil nemlig også have mulighed for at møde andre børn og unge fra forskellige lande og kulturer. Du vil kunne socialisere dig og lære af andre spillere, som deler din passion for fodbold. Der vil være forskellige aktiviteter og udfordringer, som vil hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder og have det sjovt samtidig. Du vil blive udfordret både på og uden for banen med sjove og spændende aktiviteter, som vil udfordre dine evner og gøre dig til en endnu bedre fodboldspiller.

Alt i alt vil dette være en unik oplevelse for enhver, der ønsker at forbedre sine fodboldfærdigheder og samtidig have en fantastisk ferie på Fuerteventura. Vi glæder os til at byde dig velkommen på fodboldlejr!


Hvem kan deltage og hvordan tilmelder man sig?

Ugen er for dig som er mellem 8-16 år gammel. Du tilmelder dig ved at udfylde tilmeldingsformularen, tryk på den blå knap "Tilmeld dig". Herefter vil du blive kontaktet af arrangøren fra Playitas direkte. 

Du vil modtage en goodiebag med T-shirt, sokker, shorts, rygsæk. Frokost er inkluderet. 

Vær opmærksom på, at dette er et tilkøb til din allerede eksisterende booking med Apollo til hotellet i den periode. 

Info om ugen

Dato: 28. juni-3. juli 2023

Afrejsedato fra København og Billund er tirsdag 27. juni- tirsdag 4. juni. 

Hotel: Playitas Resort

Pris: 250 Euro pr. barn. Har man helpension på hotellet i sin booking, er prisen 180 Euro pr. barn

Dette indgår i prisen:

  • T-shirt, shorts, sokker, rygsæk
  • Frokost 28. juni -3. juli 2023
  • Professionel fodboldtræning hver dag

TILMELD DIG HER

Kontakt os: 
Mail til Apollo Sports
 

 


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​