Padelrejse med Swedish Padel Camp, Aqua Vista - powered by Playitas

Følg med på denne Padeltur i samarbejde med Swedish Padel Camp når vi sammen rejser til Aqua Vista – powered by Playitas i Egypten. På denne rejse er der rig mulighed for at være aktiv og få prøvet kræfter af med en ny sportsgren. Hver dag er der mulighed for 3-4 timers træning kun med Padel.


Om Padelrejsen

I en uge hjælper vi dig med at udvikle dit padelspil. Vi sætter fokus på teknik og kampspil, alt sammen i et vidunderligt miljø. Der er høj kvalitet på både padlebaner, overnatning, mad og afslapning. Det er vigtigt for os at få alle til at føle sig velkomne og inkluderede. Vi er omhyggelige med detaljerne, så du får en skøn oplevelse sammen med os.

Udover en masse padel er der plads til sol, svømning, afslapning og gode stunder. Der er ikke langt til stranden, så en dukkert i det turkisblå hav er klart en mulighed efter et par svedige padeltimer. I løbet af ugen vil vi også have et spændende foredrag kombineret med bobler.


Hvem kan deltage?

Rejsen er velegnet fra begynder til en god motionist og konkurrencespiller. Vi lægger stor vægt på kommunikation og at den enkelte person skal føle sig godt tilpas. Det betyder, at ingen behøver at føle sig alene på noget tidspunkt.

Dette er også en tur hvor du sagtens kan rejse alene afsted. Du vil med garanti møde nye venner, som du vil have det fantastisk med og sammen skabe minder for livet med. 


Program

Se eksempel på tidligere program

Programmet for 2023 og 2024 vil komme snarrest her på siden.

 

Pris: 9.698,- 

Dato og afrejselufthavn:

1.-8. december 2023, København

9.-16. februar 2024, København

Hotel: Aqua Vista - powered by Playitas

Inkluderet i rejsen:

  • Fly tur /retur inkl. bagage og mad ombord på flyet
  • Transfer tur/retur
  • Plads i delt dobbeltværelse
  • Allinclusive
  • Alt træning med Swedish Training Camp

*Enkeltværelsestillæg: 2.700, -

Book december 2023

Book februar 2024

Begrænset antal pladser!

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 

https://www.swedishpadelcamp.se/


Om Swedish Padel Camp


Swedish Padel Camp drives af Petra og Håkan med base i Varberg, Sverige, og er en del af AB Golden Wellness. Swedish Padel Camp har visionen, ”At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at opdage de positive effekter heraf”. Træning skal være sjovt, enkelt og hårdt, og give glæde til en aktiv livsstil. Petra og Håkan hjælper med at gøre træningen mindre kompliceret end den er, og hjælper folk ud af sin komfort zone. Swedish Padel Camp har mange års erfaring med at arrangere trænings- og grupperejser, med over 50 træningsrejser i bagagen.

Håkan Johansson - Certificeret padel - og tennistræner, med over 30 års erfaring som fuldtids tennistræner. Uddannet mental coach. Håkan arbejder til dagligt med opgaver som at træne fitnesstrænere indenfor forskellige sportsgrene på eliteniveau gennem mange år. Håkan arbejder desuden med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness AB.

Petra Alm-Johansson - Autoriseret personlig træner og uddannet diætist. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fitnesstræner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder desuden med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness.

Kalle Johansson - Certificeret padel- og tennistræner. Elitespiller i tennis. Erfaring med at instruere grupper i både Sverige og i udlandet. Arbejder sideløbende med studier og træning/konkurrence hos familiefirmaet Golden Wellness AB, både som padeltræner, tennistræner og fitnessinstruktør.


Om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas