Løbeuge med Lars Häggström

Tag med på en skøn løbsuge til Playitas Resort, hvor vi løber lidt længere, lidt bedre og har det lidt sjovere. I løbet af ugen tilbydes der et varieret udbud af løbepas. Dette omfatter distanceløb, teknik træning, løbestyrke, strand løb og en skøn rolig morgentur, samt oplevelsesløb op til bjerget.


Klassbeskrivning

Holdbeskrivelser

Langsom morgen: En skøn løbetur i et meget roligt tempo tidligt om morgenen, hvor vi løber i den vidunderlige fiskerby LasPlayitas og hvor en del af strækningen ligger langs den skønne strandpromenade. I slutningen af ​​løbeturen ser vi solen stå op ude i horisonten.

Løbeteknik: En løbesession, der indeholder løbetekniske øvelser som gør dig til en bedre løber. Du vil også mærke, at din puls vil stige under øvelserne, fokus er på, at du kan gennemføre øvelserne på egen hånd, når du træner derhjemme efter at have deltaget i sessionen.

Løbestyrke: Her får du vist en række øvelser, som er nemme at lave og som forbedrer din løbestyrke. Øvelserne kan udføres ude på en græsplæne eller i stuen derhjemme, når vejret ikke er tiltalende. Her på turen bliver det selvfølgelig udført i skønt vejr.

Distancepas: Varierede distancer, hvor tempoet vil blive annonceret i ugeplanen ved ankomstdagen på Playitas Resort. I nogle af distancepassene bliver sightseeing i omgivelserne en herlig twist.

Sjovt pas på stranden: Et sjovt pas opdelt i hold på stranden i sandet, hvor de forskellige hold dyster mod hinanden. Masser af grin, kampgejst og høj puls er elementer i træningen.

Morgen jog/gåtur til toppen af ​​bjerget: Her løber vi i roligt tempo og når terrænet begynder at stige, skifter vi over til gångtempo. Målet er nået når bjerget er besteget. Her venter vi på at se en vidunderlig solopgang og benytter lejligheden til at tage flotte billeder. På vejen tilbage vælger du selv om du vil med ned igen, eller løbe videre et par km i roligt tempo, for eksempel en runde på fjeldstien og tilbage til Playtias.

Prep før fredagsløbet Lighthouse Run 13,4k: Inden løbet samme morgen bliver du preppet og får forslag til, hvordan du kan klare udfordringen op til fyrtårnet Faro de la Entallada, som ligger 196 meter over havets overflade. Du bliver heppet på ved målstregen.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.

Du kan med fordel være med på de fleste af løbesessionerne, både hvis du har løbet i kort tid, har været almindelig løber i flere år, eller hvis du er en avanceret løber.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige holdetræninger, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på hotellet. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen. *Visse af træningspas på Playtias Ressort kan dog være mod betaling*

Info om ugen

Pris: Træning med gæsteinstruktøren er gratis, men dog kan der på nogle træningspas være et gebyr for deltagelse, når træningen foregår på Playitas Resort.

Dato:
2.-9. december 2022

Hotel: Playitas Resort

Afrejselufthavn: København, Billund.  

Dette indgår i rejsen:          

  • Træning med Lars
  • Hotel & træningsfaciliteter i absolut topklasse

BOOK REJSE

Kontakt os:
Sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Lars Häggström

Lars har en lang erfaring med at løbe som motionist og har gennemført alt fra 5 kilometer løb helt til maratonløb. De seneste år er bjergløb blevet det nyeste for Lars, især fordi man her får den skønne naturoplevelse med i løbet. Udover at løbe, har Lars gennemført en Ironman 70.2 og BackYard Ultra. Målrettet træning før løbene efter et tilpasset program har været den gyldne vej til at opnå disse særlige løb. Siden en ung alder var Lars holdkaptajn på fodboldholdet samt træner og så har han altid været involveret i sport. I tre år var Lars desuden landsholdsleder for det svenske Agility-landshold.

Siden 2014 har Lars arbejdet som løbsmanager hos det svenske ’Friskis o Svettis’ og er også Certificeret Running Coach.

Ved løbesessionerne kan alle føle sig velkomne, en målestok for Lars er, at det skal være rart at være med. Når man løber distancetræning, vil det foregå i snakketempo, hvilket gør at det bliver meget socialt og hyggeligt. Når der er tale om intervaltræning, er der meget fokus på at alle skal udvikle sig på eget niveau. Uanset hvad type træning, kan du forvente at det bliver sjovt og rart at være med, samt at der er plads til alle, det går Lars nemlig højt op i.


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​