Løbecamp med Malou og Sofie

Playitas Resort, Fuerteventura

Har du nogensinde drømt om at kombinere din passion for løb med uforglemmelige rejseoplevelser? Nu er det tid til at gøre drømmen til virkelighed! Tag med os på en løbeferie til Playitas Resort, som er et af  Europas største sports- og træningshoteller, og oplev en helt ny måde at holde ferie på. 


Om ugen

Forestil dig at opleve den forfriskende brise fra havet, mens du løber langs kyststrækninger eller gennem tropiske landskaber, og samtidig føle adrenalinet pumpe, mens du bestiger et af de majestætiske toppe. At starte eller afslutte din dag med forfriskende løb ved vandkanten, mens solen kaster gyldne nuancer over horisonten. Løb er meget mere end bare motion! En løbeferie giver dig mulighed for at møde andre løbere, opdage skjulte perler, og nyde autentiske oplevelser efter dine løbeture.

 

På rejsen kan du nyde svedige træningspas, sjov og hygge med de to løbeentusiaster; Sofie Kildahl, som er uddannet løbetræner og kostvejelder med speciale i sportsernæring og Malou Maria Wenzel, som er uddannet løbetræner og personlig træner. Vi har sammensat drømmeprogrammet, hvor du får en masse fede løbeture i og udenfor resortet. Træningen kommer både til at indbefatte korte og lange løbeture i forskelligt tempo, herunder intervaltræning, trailløb, tekniktræning, alternativ træning til løb, herunder styrketræning, udstræk mm.

Forvent, at vi kommer til at planlægge to forskellige træninger om dagen, som vil kunne supplere hinanden godt. Men skulle du have lyst til mere træning, kan du deltage på de mange hold, som hotellet dagligt tilbyder. Omvendt, har du brug for en træningspause, kan du naturligvis altid springe over og solbade – det er helt op til dig selv.

Glæd dig til en uge med god mad og drikke. Buffeten tilbyder lækre måltider morgen og aften, og vi tilbyder energiprodukter i form af snack- og proteinbars mellem hovedmåltiderne. Nærende retter og salater sikrer, at du forbliver mæt og tilfreds hele ugen. Investér i en skøn uge, vend hjem med fornyet energi og inspiration til en sundere livsstil. Velkommen til en livsforanderlig uge i godt selskab. 

Liiteguard og Purepower er hovedsponsor på denne camp, hvilket betyder du får et helt løbesæt fra Liiteguard bestående af -TECH strømper, Infinity shorts og en RE-LIITE singlet/tshirt til en værdi af 1300 kr. Alle deltager på campen får derudover også en lækker goodiebag med lækre energiprodukter fra PurePower.

Personlig udvikling: Du kan udfordre dig selv på nye stier og terræner. Fra almindelig løbetræning til bjergstier til kystveje – hver løbetur bringer nye udfordringer og en følelse af personlig præstation. Du vil ikke kun styrke din fysiske form, men også booste dit mentale velvære. Mød ligesindede løbere fra hele landet! Løbeferier tiltrækker en mangfoldig gruppe mennesker, og du vil dele din passion med nye venner. Oplevelsen bliver endnu mere mindeværdig, når du deler historier og seværdigheder med andre løbefantaster


Ugeprogram

Endeligt program oplyses 2 uger før afrejse.

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og tidspunkter.


Hvem kan deltage?

Uanset om du er en erfaren marathonløber eller nybegynder, kan løbeferier tilpasses dine evner og præferencer. Vi sørger for at tilrettelægge træningen, så alle niveauer kan være med, så du/I får det maksimale ud af træningslejren. Alle niveauer kan altså være med på vores løbecamp, men vi ser gerne, at du som minimum kan løbe 7 km i pace 6:00, for at kunne deltage i alle aktiviteter. Minimum 15 år.

Information om ugen

Pris: Fra 9.098,- 

Dato: 1. - 8. apr 2024

Afrejselufthavn: København

Hotel: Playitas Resort 

Dette indgår:                    

  • Fly tur/retur
  • Mad om bord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Ophold i delt dobbeltværelse/lejlighed på Playitas Resort
  • Måltider: Halvpension (Morgenmads- og middagsbuffet)
  • Træning med instruktør ifølge program med Sofie og Malou
  • Hotel- og fitnessfaciliteter i topklasse
  • Løbesæt fra Liiteguard
  • Goodiebag med energiprodukter fra PurePower

*Enkeltværelsestillæg 2.800,- 

Book

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktørene

Sofie Kildahl og Malou Maria Wenzel

Vi er Sofie Kildahl og Malou Maria Wenzel, vi er to entusiastiske og ihærdige kvinder med brændende sportshjerter, der elsker at formidle, motivere og inspirere andre til at leve en aktiv og sund livsstil, som indebærer en god balance mellem psykisk velvære, sjov træning, sund og nærende kost og god søvn.

Vi er begge to uddannet løbetrænere. Desuden er Sofie uddannet kostvejleder med speciale i sportsernæring, og Malou er uddannet personlig træner. Vi har begge stor erfaring i forhold til at hjælpe andre videre på deres rejse, hvor end den skal føre hen. Tilsammen har vi over 20 års træningserfaring. Vi har begge baggrund som soldat i forsvaret, hvoraf Sofie har været udsendt til Kosovo. Malou har været politibetjent i 2 år inden pilen skiftede kurs og til sommer færdiguddannes som Psykolog. Ved siden af psykologistudiet arbejder Malou i Løberen og har stor erfaring og viden i forhold til løbesko, løbestil, løbeteknink og møder den enkeltes behov. Sofie har en bachelor i idræt og arbejder til daglig med marketing i PurePower. Ved siden af dette har Sofie skabt, et univers af en masse stærke træningsinteresserede der ville rykke grænser på forskellige måder, hvorunder løb altid var fast fællesnævner.

Vi løber begge en masse kilometer hver uge, og vi elsker det. Vi elsker det mest sammen med hinanden og sammen med andre. Løb er meget mere end bare at sætte det ene ben foran det andet; løb er venskaber for livet, minder til lageret, godt humør, hygge, sjov og festligheder. Mød os på Instagram: @_maloumaria og @Sofie_Kildahl. 


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas