Happy Yoga and workout week with Caroline Sandvik

Deltag på en energisk uge, hvor fokus er på deltagerens egen udvikling i forbindelse med kropsbevidsthed, teknik og beroligende yogaøvelser. Ugen giver dig mulighed for at teste forskellige klasser og i forbindelse med det, at turde udvikle dig løbende i ugen. Hovedfokus er, at du skal have det godt, turde prøve nye ting af og afslutte dagen med ét stort smil.


Holdbeskrivelser

Yoga – En træningsform hvor du kombinerer din krops styrke og balance. Yoga vil udfordre dig til at arbejde med forskellige stillinger, hvor udholdenhed, balance og fleksibilitet vil foregå gennem dynamiske og statiske stillinger. Her får du mulighed for at udvikle dig individuelt og turde flyde igennem de forskellige yogastillinger. I løbet af ugen vil yogaen blive bygget op med forskellige temaer, hvor der bydes på skønne kombinationer af flow og stabilitet.

Calm yoga – En stille og rolig time med bløde bevægelser og meditative elementer. I løbet af timen vil visse stillinger blive arbejdet med i længere tid. Målet er at fokusere på mindset, strække og skabe kropsbevidsthed.

Morgenmeditation - Guidet meditation hvor fokus er på opmærksomhed, vejrtrækning og at være helt stille. En time der får dig til at slappe af, starte dagen og koble alt omkring dig af.

Danzy - En dansetime med sjove dansestile til de største hits. Her er du garanteret glæde og sved. Alle kan være med til at have det sjovt her, uanset om de kan danse eller ej!

HIIT/Tabata - Interval varieret time med en kombination af pulsøvelser og funktionelle øvelser. Timen består af styrkeøvelser i intervallerne 4x40/20 og afsluttes derefter med pulsløftende øvelser i intervallerne 8x20/10.

Aqua – En skøn træningstime med øvelser som styrker kroppen samtidig med, at det skal være sjovt. Aqua passer til alle uanset alder. Forbered dig på dejlige dansesange og smukke bevægelser i vandet. Alt foregår i poolen og her trænes alle muskelgrupper og hele kroppen.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. OBS! Visse træningspas på Playitas kan være mod mindre betaling.

*Visse træningsessionerne med gæsteinstruktøren på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, ifølge Playitas almindelige program.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træning er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

*OBS! Visse træningspas på Playitas kan være mod mindre betaling.

Dato og hotel:

  • 20.-27. Juni 2023, La Pared – powered by Playitas
  • 18.-25. Juli 2023, Playitas Resort

Dette indgår:                

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Træning med Caroline

Book La Pared - powered by Playitas

Book Playitas Resort

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

 


Om instruktøren

Caroline Sandvik

Caroline Sandvik er 25 år og læser på sit sidste år som civilingeniør i industriel økonomi. ’Jeg har arbejdet som gruppetræningsinstruktør siden 2018 og har tidligere arbejdet som sportsinstruktør for Apollo både på Kos, Rhodos, Kreta og i Spanien. Jeg er en energisk og glad person, der gerne vil inspirere og udvikle mig sammen med mine deltagere. Træning, for mig og med mine deltagere, handler om, at udvikle sig sammen, prøve nye ting og turde at blive bedre. Træning er for mig, en langsigtet investering både i sig selv og menneskerne omkring én - det giver en særlig glæde og lykke, som bevares resten af ​​livet. Sammen skaber vi et langsigtet perspektiv i træningstimerne, og mit mål er, at deltagerne skal kunne nå deres mål og samtidig skabe nye.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​