Happy Training Week med Henrik Andersen

Vil du i den helt rigtige feriestemning og samtidig komme i form, samtidig med at du har det sjovt? Ja, det er muligt, hvis du tilmelder dig Henriks undervisning under Happy Training Week på et af vores Apollo Sports-hoteller. Det bliver en blanding af Indoor-bike, styrke, intensiv og sjov træning. Alle sessioner er udfordrende, men samtidig meget sjove! Du kan forvente gode og glade toner og sange som du kender og som du med garanti kan synge med på. 


Holdbeskrivelser

Indoor bike: tre forskellige programmer med forskellig intensitet.

ENDURANCE: Høj intensitet. Baseret på Individual Time Trial (ITT). Vi løber intervaller på minimum 5 km, så der er god tid til at teste, hvordan du præsterer på en længere distance.

MAX: Høj intensitet. Holdet handler om at teste din maksimale kapacitet.

MIX: Medium til høj intensitet. Mix er et hold, hvor vi træner forskellige intervaller i forskellige formater, hurtigt, langsomt og med høj eller lav modstand. Hvis du er nybegynder, er dette holdet for dig!

Functional Training: Medium til høj intensitet. Træning hvor vi arbejder med alle muskler. Gruppetræning hvor man laver 5 forskellige øvelser, af tre omgange, delt op i grupper. Der garanteres god stemning og sjov! 

High Intensity work out: Medium til høj intensitet. To forskellige programmer, hvor vi kommer gennem hele kroppen.

Strength: Medium til høj intensitet. Klassisk styrkehold, med core træning, hvor vi bruger vægtstænger og håndvægte til at træne arme, skuldre og bryst. 

Shape it up!: Medium til høj intensitet. Her er hele kroppen i fokus. Træning både med og uden redskaber.


Ugens program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt, til det aktuelle hotel, den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i træningen.

*Visse træningspas med gæsteinstruktøren på Playitas kan være mod et ekstra gebyr for deltagelse

Info om ugen

Pris:  Al deltagelse i træningen er gratis og indgår i prisen, når du booker en rejse til det aktuelle hotel i samme uge som gæstetræningen foregår.

Dato & hotel:
12.-19. december 2022, Playitas resort

Afrejselufthavn: København & Billund

Dette indgår:                    

  • Træning med Henrik
  • Hotel & træningsresort i topklasse

*Visse træningspas med gæsteinstruktøren på Playitas kan være mod et ekstra gebyr for deltagelse

Book Playitas resort

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Henrik Andersen

Henrik er en meget erfaren instruktør, eller som Henrik selv siger: Jeg er en træningsarrangør, som gerne vil have, at folk får glæde af træningen. Du kan ikke præstere, hvis du ikke er i det rigtige humør, men hvis du er, er der ingen grænser for, hvad du kan udrette. Selvom Henrik er en elendig sanger, synger han ofte i sine timer. Henrik er altid aktiv i sine timer, for man kan ikke sige til nogen, at de skal gøre noget, som man ikke selv kan.


Om hotellerne

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​