Guaranteed energy

Line Nygaard

Line arbejder til daglig fuld tid med bootcamps og personlig træning i privat regi. Line er kendt for sin energiske væremåde og sin evne til at omfavne alle. Der er altid fokus på at samtlige deltagere skal have en god oplevelse, og der skal være fuld garanti for smil på læben og sved på panden!


Om ugen

Ugen bliver sjov, hård, positiv og fuld af energi. Deltageren kan forvente træning med fokus på at få trænet og styrket hele kroppen. Der vil på Lines hold være mulighed for både styrketræning og kredsløbstræning. Bike timerne er lavet så alle kan være med! Du bliver guidet på alle timer, og du skal ikke være bange for ikke at kunne følge med. Der justeres efter niveau.

Holdbeskrivelser

AMRAP Her vil være fokus på funktionelle øvelser, hvor der bruges elementer fra crossfit verdenen. Dog uden store tekniske løft, da dette hold er målrettet alle niveauer. Der vil være brug af slam balls, box jumps, kettlebells osv. AMRAP står for "as many rounds as possible", og der er derfor en given workout, som skal laves så mange gange som muligt på en given tid. Her kører deltageren i sit helt eget tempo.

Circuit Training Her er der cirkeltræning på programmet. Der vil ex. være 8-10 øvelser, som skal køres i en given tidsperiode med efterfølgende pauser. Det kunne være 40 sekunders arbejde efterfulgt af 20 sekunders pause. Igen øvelser hvor alle niveauer kan være med, og hvor der blot vil blive justeret i kg og tempi for at udfordre alle.

Bike Spinning/bike med ultra lækker bas og fede beats. Line har kørt bike i omkring 6 år, og hun har deltaget i flere store events i Danmark. Der er ALTID fuld fart på energien, og humøret er 110% i top. Alle kan være med! Hvis du er ny så kom gerne 10 min inden start, så der er tid til at hjælpe igang!


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 hold hver dag, undtagen ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter.
 


Hvordan bestiller jeg, og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.  

 

Information om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.  

Dato og hotell: 

22.-29. okt 2023, Levante – powered by Playitas

Afrejse fra: København & Billund

 Dette indgår:           

  • Alle hold med gæsteinstruktøren

  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program

  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Book Levante - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk

Om instruktøren


Line Nygaard

Line Nygaard

Line er 41 år og bor til daglige i Nordjylland i Danmark. Hun har tidligere været på Levante og være gæsteinstruktør, og derudover har hun været på Sivota og Fuerteventura for samme formål. Line har arbejdet 17 år i det præhospitale, hvor hun har fungeret i ambulance som paramediciner. Derudover har hun prøvet kræfter med ledelse, også i det præhospitale, men det seneste 1,5 år har hun været selvstændig indenfor fitnessbranchen, og hun nyder nu at kunne leve af sin hobby! Line elsker at give et smil og masser af energi videre, og hun lægger stor vægt på, at alle skal føle sig set og taget sig godt af i hendes timer. Kom endelig forbi et af Lines hold! Garanti for højt humør og høj musik!

 

Om hotellet


Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas