Funktionel og smart træning med Frank Pedersen

I denne uge får du mulighed for at træne sammen med vores super dygtige gæstetræner, Frank Pedersen, som er personlig træner og Crossfit-entusiast på højintensive timer, med fokus på funktionelle øvelser, bevægelseskvalitet og individuel tilpasning. Vær med og udfordr dig selv i trygge og gode rammer.


Holdbeskrivelser  

Functional Fitness: er en tempofyldt og varieret træningsform, hvor deltagerne kan teste sig selv i en række forskellige øvelser. Timerne består af alt fra styrke og udholdenhed, til gymnastiske elementer og kropsvægtsøvelser. En solid og grundig opvarmning efterfulgt af en hoveddel med styrke og teknik i fokus. Frank lover, at du ikke kun får et godt træningspas, men at du også vil tage noget viden med hjem om bevægelser, viden og hvordan dette kan bruges i din egen træning derhjemme.

HIIT: Højintensiv træning i et intervalbaseret design med masser af fart og sjov!

Styrkeløft og olympiske løft: Vil du lære ordentlig løfteteknik, eller vil du forfine din teknik? Frank lover dig en god introduktion til styrkeløft og her får du en masse brugbar information i din videre træning.

Løbepas: Kom med på en løbetur i lokalområdet. Undervejs vil Frank komme med tips og gode råd til, hvordan du måske kan forbedre din løbeteknik.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst på infotavlerne.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato og hotel: 

27. januar-3. februar 2023, La Pared – powered by Playitas

Dette indgår:                               

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Træning med Frank

Book La Pared – powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

 


Om instruktøren


 

Frank Pedersen

Frank Gøran Pedersen

Frank startede med fodbold, gik videre til klatring og floorball som hobby, for at få nye eventyrer som cykelrytter og triatlet og frem til i dag, hvor han dyrker CrossFit og funktionel fitness. Alsidighed og gode bevægelser er noget, Frank brænder for! Han har en baggrund som underviser i idræt, med en kandidatgrad i idrætsfysiologi og har videreuddannet sig som PT med speciale i ernæring. Dét at hjælpe andre til at få det bedre er noget, han vil gøre for resten af hans liv! Han har et mål om at blive en irriterende rask 90-årig og have livskvalitet og glæde hele livet. Det er også grundtanken i hans træningsfilosofi, kombineret med, at fejl er tilladt, så længe man forsøger at lave en lidt bedre fejl næste gang. Når han ikke træner sig selv eller andre, arbejder han som salgschef for en international virksomhed og har selv erfaret, hvad et stillesiddende arbejde kan gøre ved både krop og sind. Denne erfaring har uden tvivl gjort ham til en bedre træner.

Livsmotto: Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.

Følg Frank på Instagram: @coachfrankpt


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​