Funktionel og smart træning med Anne Wangesteen

I denne uge får du mulighed for at træne sammen med vores dygtige gæstetræner, Anne Wangesteen, som er uddannet personlig træner. Anne vil tilpasse timerne og fokusere på funktionelle øvelser, bevægelseskvalitet og individuel tilpasning. Vær med og udfordr dig selv i trygge og gode rammer.


Holdbeskrivelser  

Kredsløbstræning

- En time, der udfordrer både udholdenhed og styrke. Her bruger vi simpelt udstyr og vores egen kropsvægt, når vi bevæger os mellem forskellige stationer.

Kettlebell time

En hård, varieret og sjov time med høj intensitet med fokus på god teknik og spil.

Mini band

- En effektiv styrkesession for hele kroppen, hvor vi bruger minibånd som redskab

HIIT – 30 min

- Effektiv fitness session med din egen kropsvægt og enkle øvelser. Garanteret svedgaranti

Morgenmobilitet – 30 min

- Giv din krop en god start på dagen og kom med i et enkelt flow. Der vil være enkle stræk og bevægelighedsøvelser med fokus på vejrtrækning og nærvær.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst på infotavlerne.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato og hotel: 

27. januar-3. februar 2023, La Pared – powered by Playitas

Dette indgår:                               

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Træning med Anne

Book La Pared – powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

 


Om instruktøren


 

Anne Wangensteen

Anne Wangensteen

Anne har 10 års erfaring som fitnessinstruktør, personlig træner og diætist. Annes træningspas er varierede, udfordrende og effektive, tilpasset alle niveauer. Hun har det bedst, når hun kan formidle træningsglæden og inspirere dig til at yde lidt ekstra..


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​