Træning for hele kroppen med Thomas & Marika

Kom med til Playitas og få en træningsuge med masser af forskellig træning. De erfarne instruktører, Thomas og Marika, har mange års erfaring med holdtræning, uddannelse af instruktører, samt personlig træning. Du kan helt sikkert følge med på en træning som passer til dig, og du er garanteret personlige tips og tricks til netop DIG. Book din rejse til Playitas i denne uge, og vær med på træningen!


Holdbeskrivelser

Indoor Bike: består hovedsageligt af blokke og intervaller af forskellig varighed, både stående og siddende. Timen er for dig, der ønsker at forbedre din kondition og blive presset af en smilende og motiverende instruktør. Kort sagt: Indoor Bike øger din forbrænding og styrker dit kredsløb, via udfordrende intervaller til motiverende musik, som giver dig en følelse af glæde og intensitet. 

Functional Training: Det er for dig, der ønsker fokus på både styrketræning og konditionstræning med alsidigt træningsudstyr. Timen bygges op af en eller flere blokke indeholdende både styrke- og kredsløbsøvelser. Du har selv mulighed for at vælge belastningen i øvelserne og der benyttes træningsmetoder, så du selv kan styre sværhedsgraden, så alle kan være med på holdet. Men sved på panden er du garanteret uanset! Efter opvarmningen starter teknikgennemgangen af dagens øvelser på de forskellige stationer. Øvelserne vil være med fokus på power, styrke og udholdenhed, uden teknisk svære løft. Du træner både med og uden redskaber, og øvelserne stiller ikke de store krav til koordination. 

RUN: 5 km løb med et fornuftigt tempo de fleste kan være med på. Vi starter med opvarmning, derefter løb og til slut let udstrækning. Er niveauet til det kan der arbejdes med forskellige intervaller og spurter undervejs. 

Teknik og styrketræning: Det er for dig, der ønsker at lærer og optimere din teknik i primært de 3 store løft Squat, Dødløft og Bænkpres. Timen giver dig mulighed for at træne og øve din teknik, og måske endda opnå en ny personlig rekord. Er der tid og efterspørgsel så vil der også være mulighed for at få kigget på andre typiske styrkeøvelser som push up eller kropshævning. 

TRX: Der er der fokus på styrke, intensitet og effektivitet igennem en kombination af øvelser i TRX’en og øvelser på gulvet. Timen er for dig, som ønsker en sjov, effektiv træning og muligheden for at udfordre dig selv. TRX øger din styrke og din stabilitet. Jeg guider dig igennem øvelserne og hjælper dig med at indstille TRX-selen til dit niveau, så du får trænet hele kroppen effektivt igennem. 

Core & Glutes: Det er for dig, der ønsker fokuseret træning af mave, lænd, haser og baller med henblik på at øge muskelvækst og -styrke. Øvelserne er både med udstyr og kropsvægt og kan skaleres efter niveau. Det er primært styrketræning, men med korte pause så du er sikret sved på panden. 

Mobility flow: 30 minuters udstrækning for dig, der ønsker at øge smidigheden I kroppen gennem primært dynamiske mobiliseringsøvelser. Det er et oplagt valg både som en god afslutning eller opvarmning, forud for et træningspas. 


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst. Visse træningspas på Playitas Resort kan være mod mindre betaling.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen.  

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

*Visse træningspas på Playitas Resort kan være mod mindre betaling.

Dato & hotel:

19.-26. september 2023, Playitas Resort

 Dette indgår:           

  • Alt træning med Marika & Thomas
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Playitas Resort

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktørerne


 

Marika

Marika Poulsen

Marika tog bikeuddannelsen tilbage i 2012 og har undervist lige siden. I 2013 blev hun en del af Bike Academy, hvor hun både har optrådt som Presenter på de alle store 6-, 12- og 24-timers Events i hele Danmark. Tilmed har hun undervist i 7 år på Indoor Cycling uddannelsen for flere forskellige fitnesscentre. Siden 2013 har Marika været en del af CycleMasters, hvor hun indspiller Bikevideoer i Holland. For Marika har bike altid været en stor passion, som uden tvivl har stor påvirkning på hendes identitet.

Thomas

Thomas Poulsen

'Jeg arbejder til dagligt som personlig træner, underviser og som instruktør. Jeg har været i branchen i over 10 år, og har i 8 af dem, arbejdet som fuldtids personlig træner. Jeg har både 1-1 klienter og flere ugentlige grupper med flere klienter ad gangen. Jeg underviser desuden i forskellige kurser for gruppetræningsinstruktører og personlige trænere. Jeg har stor erfaring med at træne større grupper, hvor træningen både skal være motiverende og tilpasset den enkeltes kompetencer. Jeg er en instruktør med både energi og power, som altid sætter en ære i, at give mine deltagere en sjov, udfordrende men også legende træning, hvor jeg kommer rundt og motiverer deltagerne og hjælper dem med at optimere deres teknik.

Følg Thomas på instagram: @thomas_poulsen


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​