Full body workout

Camilla Annaniassen

Kom med til en rigtig svedig uge med den norske instruktør Camilla, som vil coache dig gennem forskellige sjove og udfordrende sessioner i denne uge!


Holdbeskrivelser

Styrke med og uden vægte/modstand

Tabata er en form for intervaltræning, hvor vi arbejder i 20 sekunder ved høj intensitet og hviler i 10 sekunder

Kredsløbstræning med og uden udstyr, her arbejdes med hele kroppen i forskellige stationer

Bootcamp er en lidt hårdere session for hele kroppen, her har du chancen for at presse dig selv til det maksimale

Abs & ass her træner vi forskellige muskelgrupper 

Core er en session, hvor vi arbejder med at styrke ryg-, hofte- og mavemusklerne

Kettlebells er et hold, hvor vi arbejder med kettlebells som modstand, har du aldrig trænet med kettlebells før, hjælper træneren dig med at tilpasse øvelserne til dit niveau.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedage. Programmet præsenteres på stedet på det respektive hotel.


Hvem kan delta?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset tidligere niveau. Alle klasser afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørens pas kan du også deltage i hotellets faste udbud af sport og aktiviteter.​


Hvor booker jeg & hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det nuværende hotel i den aktuelle uge af træningen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, så er det bare at booke din rejse som normalt. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i sessionerne.

Information om ugen 

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du bestiller en rejse til hotellet i den aktuelle uge.

Dato & hotel: 

27.oktober - 4. november 2023, La Pared – powered by Playitas, Fuerteventura

Afrejse fra: København

 Dette indgår:

  • Alle sessioner med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter efter hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfacilitet

Book La Pared – powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Camilla Annaniassen

Camilla Annaniassen

Camilla Annaniassen er uddannet indenfor marketing og har arbejdet i mediebranchen i flere år. Hun har kronisk migræne og synes, at dagene var hårde på kontoret. I 2021 tog hun springet, uddannede sig til personlig træner, diætist og genoptræningstræner og sagde op og startede for sig selv både som personlig træner på et center og online coaching. Camilla har masser af energi og masser af smil i vente. Hun er optaget af, at kroppen skal være i balance både fysisk og psykisk og hun elsker virkelig den nye hverdag, hvor hun kan hjælpe andre mennesker til en mere fysisk aktiv hverdag.

Se mere på Camillas instagramkonto: @camilla.annaniassen


Hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas