Fitness&FunWeek | Limnos, Grækenland

Elsker du træning, varme og fællesskab? Følg med på en træningstur til øen Limnos og Hotel Porto Myrina – powered by Playitas. På denne træningstur kommer du til at opleve varieret træning af højeste kvalitet med masser af sol, svømning, god mad, fest, underholdning og afslapning. Fitness & FunWeek indeholder mange forskellige former for træning, workshops og aktiviteter, ledet af professionelle instruktører fra AerobicWeekends. I løbet af ugen har du også mulighed for at lære nye venner at kende og hygge dig med andre træningsinteresserede. Dette er en træningstur i verdensklasse, som giver dig både styrke, viden og motivation til en bedre livsstil.


Et bredt træningsudbud

I løbet af ugen har du mulighed for at møde nye venner og have det sjovt sammen med andre træningsinteresserede. Dette er en træningsrejse i verdensklasse, som giver dig styrke, kundskab og motivation til en bedre livsstil. Du tilbydes masser af træning og aktiviteter, hvor du frit vælger efter smag og behag. Udbuddet er stort med op mod 100 hold med instruktør i løbet af ugen. Dette er træning for alle niveauer med holdtræning, forelæsninger, workshops og aktiviteter fra morgen til aften. Det er klassisk holdtræning blandet med nye koncepter og træningsformer. 

Du kan fx vælge mellem klassisk holdtræning, som aerobics, step, pilates, core, aqua-fitness og styrketræning samt danseklasser som DanZy, Zumba, DrumZ og AfroDance. Du kan også deltage i funktionelle og styrkebaserede hold som funktionel træning, CrossFitness, X-Cord, Bootcamp, Cirkeltræning og HIT. Der tilbydes også hold som Yoga, Innerstrength, Qi-gong og Stretch & Relax.


Program

Her finder du et eksempel på et ugeprogram. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i programmets indhold og tider. Endeligt program er klar 2 uger inden afrejse. Vi garanterer en fuldspækket uge fra morgen til aften.

 Program september 2022


Hvem kan tage med?

Træningsugen er både for nybegyndere og til dig elsker at træne. Du kan gøre det alene eller sammen med familien eller vennerne. Fra 16 år.


Træning før og efter rejsen

Dette er en højkvalitets Træningsrejse 2.0, hvilket betyder, at alle hold, træningssessioner, foredrag og workshops har kvalitetssikret indhold, der er knyttet til de grundlæggende principper og målgrupper i træningsteorien. Alle trænere og lærere er fagfolk og følger vigtige retningslinjer i træning - Sikkert, effektivt og motiverende. Det, der også er inkluderet i rejsen, er solidt online materiale via iTrainer.se (På svensk og til en værdi af mere end ca. 3.600 DKK) med forberedende træningssessioner og workshops inden rejsen samt træningsprogram, kostplan og online træning efter rejsen. Du får også mulighed for at deltage i opfølgning med vores trænere online efter rejsen.

 

Pris fra 8.998, -

Afrejselufthavn: København

Dato: 25. sep.-2. okt. 2022 

Hotel: Porto Myrina - powered by Playitas

Inkluderet i prisen:

  • Fly tur/retur ink. bagage
  • Transfer tur/retur
  • Mad ombord på flyet
  • Boende i delt dobbeltrum*
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
  • Alt træning med AerobicWeekends
  • Professionelle instruktører 
  • Adgang til online træning på itrainer.se (Svensk)

*rejser du alene er der eneværelsestillæg på 2.200, -

TILMELD DIG HER

Begrænset antal pladser!

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om AerobicWeekends

AerobicWeekends professionelle instruktører har altid deltagerne i fokus. Alle instruktører arbejder med træning og uddannelse på fuld tid og har stor erfaring og kendskab i at tage hånd om alle vores gæster. De fleste træningspas instrueres på engelsk, men forelæsninger og workshops afholdes på svensk.

AerobicWeekends er en af Sveriges førende uddannelsesorganisationer, som konstant udvikler træningsbranchen ud fra behov.


Om hotellet

Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for dig, som ønsker en aktiv ferie i naturskønne omgivelser og samtidig vil bo nær en hyggelig, græsk småby! Her findes aktiviteter for hele familien, et skønt poolområde og en strand med blødt og fint sand. Her kan du dyrke yoga med havudsigt, træne i det nybyggede og veludstyrede fitnessrum, deltage i holdtræning med havudsigt, få sved på panden i WOD-Boxen, cykle mountainbike, padle på SUP eller spille en tenniskamp. Et stenkast fra hotellet ligger den hyggelige by Myrina, med pittoreske stræder, lokale butikker, restauranter og traditionelle taverner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas