Energi, sved og smil med Natacha Amelung

Deltag i en træningsuge med fokus på træningsteknik, kropsbevidsthed, sved og smil - få sat ild til kalorierne og stram kroppen op sammen med Natacha.

Natacha er en erfaren instruktør med flere års erfaring og mange forskellige former for holdtræning. På Natacha’s hold er du garanteret at blive udfordret individuelt, samtidig med at du har et smil på læben. Der er plads til alle, og alt træning bliver tilpasset deltagernes niveau.


Holdbeskrivelser

Gymnastic fitness: Her vil du blive præsenteret for en serie af øvelser som udfordrer din styrke, fleksibilitet, balance og kropskontrol. Du vil blive introduceret for forskellige øvelser fra både crossfit, gymnastik og yoga. Holdet er for alle niveauer og bliver lavet, så alle kan følge med. 

Body tone: Skal kroppen strammes lidt ekstra op, så deltag på bodytone. Her har vi fokus på styrke, puls og udholdenhed. Alle kan deltage på sit eget niveau. Der er garanteret sved og smil.

Power Yoga: Power yoga er en dynamisk yogastil, som øger din muskelstyrke og kardiovaskulær udholdenhed. Timen bygger på Vinyasa Yoga, hvor man bevæger sig i flow gennem forskellige stillinger. Timen starter i et roligt tempo med fokus på vejrtrækning og simple bevægelser. Herfra øges intensiteten, hvor du guides sikkert igennem forskellige flows. 

Yin Yoga: Yin Yoga: Yin Yoga er perfekt for dig, som gerne vil ned i gear, stresse af eller udspænde kroppen. Du bliver guidet gennem forskellige yoga stillinger i et roligt tempo, som giver dig mulighed for at komme dybere ned i kroppen. Stillingerne holdes mellem 2 - 5 minutter, hvor vi undervejs arbejder med vores vejrtrækning, sind og kropsbevidsthed.

Aqua Aerobic Dans: Hop i poolen og hver med på Aqua Aerobic Dance. At danse i vandet giver smil på læben og en ekstra udfordring i form af øget modstand fra vandet. Timen giver dig en opløftende, sjov og positiv oplevelse, hvor vi bevæger os til skøn musik. Få en god træning og have det sjovt mens du træner. 


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Information om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

14. - 21. jan 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

12. - 19. apr 2024, La Pared - powered by Playitas

Afrejselufthavn: København, BLL

 Dette indgår:           

  • Alt træning med Natacha Amelung
  • Hotel og træningsresort i topklasse

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Book La Pared - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren


Natacha Amelung

Natacha har gennem de sidste 9 år undervist som instruktør i både reformer, Yoga, Dans, Bungee Fly og meget meget mere. I Natacha får du en erfareren instruktør som altid har et smil på læben. Udover at være uddannet holdinstruktør i adskillige hold, er Natacha også certificeret personlig træner og lige nu læser hun til fysioterapeut. Ved siden af Natachas’s studie arbejder hun som holdinstruktør i to forskellige fitnesscentre. ’Jeg lægger stor vægt på teknik, kropsbevidsthed og individuel tilpasning, således at du kan udvikle dig mest effektivt. Jeg håber at se dig på mit hold, hvor vi sammen med høj energi, sved på panden og et smil på læben, får sat gang i kalorieforbrændingen, øget vores styrke og udfordret vores funktionalitet.’ Natacha har desuden god erfaring hos Apollo Sports, da hun tidligere har arbejdet som træningsinstruktør rundt omkring på flere af vores sportshoteller.


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas