Endorfinboost med Silje Bjørnstad

Velkommen til en uge med alsidig og varieret træning, der passer til alle. I løbet af ugen har du mulighed for at deltage i diverse træning med styrke, kondition, kredsløb, bootcamp og mere. Siljes timer er præget af god stemning, skøn energi og masser af endorfiner!


Holdbeskrivelser

Kropsvægtstræning: kom med på en effektiv og tryg trime uden udstyr og vægte, du bruger nemlig kun din egen kropsvægt på denne træningstime.

Styrketræning med vægte: på denne time kommer du til at udfordre dig selv lidt ekstra. Du bestemmer helt selv, hvor meget vægt du vil bruge. Alle kan være med.

Kredsløbstræning med stationer: altid et hit, en gammeldags klassiker. Kredsløbstræning med stationer, både konditions- og styrketræning.

HIIT, med tabata: en enkel og hård cardiotime i intervaller til tabata.

Simpel Aerobic: en simpel dansetime, hvor vi opbygger serier af øvelser og sætter sammen.

Core træning: her er der fokus på mave og ryg.

Mobilitet og udspænding: en god og behagelig udspændingstime, hvor du strækker kroppen ordentligt igennem i roligt tempo.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 klasser hver dag, dog med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Det fulde program præsenteres ude på det specifikke hotel efter ankomst.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt, til det aktuelle hotel, den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i træningen.


Hvem kan deltage?

Vores træningshoteller passer til alle som kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil, uanset niveau. På et sportshotel kan du altid finde nye træningsmakkere uanset om du rejser selv, med venner, eller som familie. Følg på en spændende ferie fyldt med træning, hvor du selv vælger at deltage i det du har lyst til, hvornår du har lyst. Der er rig mulighed for at afprøve noget nyt og udfordre dig selv, men du kan samtidig også slappe af præcis som du selv har lyst til.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis. Book et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato: 25. september-2. oktober 2023, Sivota – powered by Playitas

Dette indgår:           

  • Træning med Silje
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Sivota Retreat – powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktören

Silje Bjørnstad

Silje Bjørnstad 

Silje Bjørnstad har i mange år arbejdet som personlig træner, gruppeinstruktør, ernæringsvejleder og sundhedsjournalist. Hun skriver jævnligt for fitnessmagasinet ’Shape Up’ og er fast fitnessekspert i VG's Vektklubb, Norge. Hver uge underviser Silje desuden forskellige hold i et træningscenter. Som træningsinstruktør fokuserer Silje på at gøre træningen sjov og effektiv. Siljes timer er præget af god stemning, skøn energi og masser af endorfiner!

Se mere om Silje på hendes instagram: @silje_bjornstad

 


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas »​