Dance Week med Kirstine Holm (founder af Crossdance™)

Skal du med til Rhodos i uge 37 og danse?
Crossdance Founder Kirstine Holm gæster Levante – powered by Playitas og du kan glæde dig til skønne og festlige dance fitness timer. Kirstine er kendt for sit enorme energiniveau og måde hvorpå hun formår at inkludere enhver deltager i dansefesten. Hun vil dele ud af sin erfaring fra da hun var elitesportsdanser og lære dig basistrinene.

Kirstine har været elitesportsdanser og kva hendes Crossdance samarbejder hun med mange af danserne fra Vild Med Dans i Danmark. Kirstines timer er for alle uanset niveau og erfaring. Med sin store erfaring som instruktør gør det Kirstine i stand til at tilpasse undervisningen til det ønskede niveau.


Holdbeskrivelser

Crossdance™ BASIC: Her får du den ultimative dance fitness workout, hvor hele kroppen bliver trænet igennem. Crossdance™ BASIC kombinerer flere fitnesselementer i en power-packed dance fitness time baseret på modulerne dance, bodytoning, cardio og balance. Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning. Vi danser efter den berømte Crossdance™ timeopbygning og krydrer det med samba, cha cha cha, vals mm. På din uge vil Crossdance BASIC bl.a. bære præg af forskellige temaeer – det kan være danske sange, girl power eller musical hits.

Vild med dans teknik: Måske du har set Vild Med Dans og er nysgerrig på de mange trin. Her kan du lære grundtrinene i samba, cha cha cha, jive, vals, tango og mange flere. Du behøver ikke en partner, vi danser alene og sidste dag gennemgår vi de forskellige ballroom danse vi har været igennem, som du får en koreografi til.

Bodytoning med egen kropsvægt: Vi træner hele kroppen ved kun at bruge egen kropsvægt.  Kropsvægtsøvelser øger stabilitetskravene hvilket aktiverer mere muskelmasse samtidigt samt stimulerer din balance og koordinationsevner. Vi kommer hele kroppen igennem og jeg lover dig du vil kunne mærke dine muskler dagen efter – på den gode måde.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Denne rejse er sammensat som en samlet pakke og du betaler en samlet pris pr. person. For at deltage på ugen skal du tilmelde dig. Tilmeld dig rejsen ved at udfylde bookingformularen, som du klikker dig frem til her på siden i det blå felt ”BOOK REJSEN”. Du vil modtage din endelige booking 2–5 hverdage efter du har udfyldt formularen. Rejser du alene vil der komme et enkeltværelsesgebyr oveni prisen.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset niveau. Træningen bliver tilpasset til deltagernes niveau, så du kan sagtens deltage selvom du er nybegynder.

Info om ugen

Pris fra: 9.498,- pr. person*

Dato og hotel: 10.-17. september 2023. Levante – powered by Playitas

Afrejselufthavn: Billund, København

Dette indgår:                          

  • Fly tur/retur inkl. bagage og mad
  • Transfer tur/retur
  • Boende i dobbeltværelse*
  • All-inclusive
  • Alt træning på programmet med Crossdance
  • Hotel & træningsresort i topklasse

*rejser du alene kommer der enkeltværelsestillæg på 1.800, -

BOOK REJSEN

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren


 

Kirstine Holm

Jeg har danset siden jeg kunne gå og har været elite sportsdanser i standard og latin.
Jeg har været omkring Zumba, indtil jeg i 2014 blev founder af eget dance fitness koncept, Crossdance, hvor der i dag er knap 200 aktive instruktører i Danmark.
Jeg elsker at undervise i Crossdance™ og konceptet er udviklet på baggrund af min passion for dans og med kærlighed for undervisning. Målet er at inspirere til motiverende træning, i en modulopbygget time, som giver sved på panden. 

Læs mere om Kirstine og Crossdance : https://crossdance.dk/

Følg Crossdance på instagram: https://www.instagram.com/crossdancedk/


Om hotellen


 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas