Dans & Bevægelse med Teresia Björkqvist

I to forskellige uger besøger solstrålen Teresia Björkqvist os på Playitas Resort, Fuerteventura. Teresia’s største passion i livet er dans og gruppetræning i alle dens forskellige former. Når Teresia besøger os, kommer du til at deltage i masser af dans - sjove dansetimer i et træningsformat og dansetimer i forskellige stilarter på et begynderniveau. Det kan dog også sagtens ske, at andre holdtræningspas dukker op i skemaet.

Holdbeskrivelser

Dansetimer

80'er danseaerobic

AfHo (Afro/House)

LES MILLS BODYJAM (en mere udfordrende dansetime til cool musik)

BoyBand/GirlBand (dans originale moves til sange som Backstreet Boys og Spice Girls)

Hip Hop (lær at danse Old School Hip Hop)

Broadway Jazz (Lær at danse ShowJazz til musikalske klassikere)

Børnedans (for de yngre)

Funktionelle sessioner

Core (Mave, ryg, sæde/hofter)

Circuit Phys (stationsbaseret intervaltræning hvor hele kroppen kan trænes)

Funktionel træning (træning der berører alle evner - kondition, styrke, eksplosivitet, mobilitet og hvor vi komme til at bevæge sig i alle forskellige bevægelsesplaner)

LES MILLS CORE (intens mave-træning til musik)

Højintensive sessioner

HIIT (højintensiv intervaltræning)

LES MILLS BODYATTACK (højintensitetstræning til musik inspireret af tre dimensioner - Aerobic, Sport, Styrke)

Cardio Step (konditionstræning på et trinbræt)

Roligere træning

LES MILLS BODYBALANCE (en blanding af Thai Chi, Pilates og en masse yoga)

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og træningen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen/yogaen.

*Visse træningspas med gæsteinstruktøren på Playitas kan være mod et ekstra gebyr for deltagelse

Info om ugen

Pris: Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge.

Dato:

28. maj-4. juni 2023, Porto Myrina, Limnos

Prisen inkluderer:                    

  • Træning i løbet af ugen med gæsteinstruktør Teresia Björkqvist
  • Topklasse hotel og fitnessfaciliteter

*Visse træningspas med gæsteinstruktøren på Playitas kan være mod et ekstra gebyr for deltagelse

Book Porto Myrina

Kontakt os:
sports@apollorejser.dk

Om instruktøren


Teresia Björkqvist

Teresia er 25 år og en pige med meget energi, som er født og opvokset på Gotland. I øjeblikket bor hun i Stockholm, hvor hun underviser i Nordic Wellness. Teresia har en baggrund som danser, hvor hun blandt andet har repræsenteret Sverige ved verdensmesterskaberne i Hip Hop og hun har haft trænet på Broadway Dance Center i New York. Teresia har gennemgået det meste slags træning inden for træning. Blandt andet fra Aerobics Weekends, The Academy og Les Mills. Teresia har også arbejdet som holdtræningsleder på tværs af de fleste fitnesscentre i Stockholm. I dag arbejder hun som træner hos Nordic Wellness, hvilket betyder, at hun uddanner nye holdtræningsinstruktører. I 2020 blev Teresia nomineret til "Årets holdtræningsinstruktør" i Fitnessfestivalens kategori: Et hjerte af guld. Vi er så glade for at Teresia vil besøge os, du vil ikke gå glip af at tage del i Teresias glæde, energi og passion, som hun altid spreder på sine træningspas!


Om hotellerne

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​