Cykelrejse med Dan Frost

Cykelrejse med Dan Frost

Playitas Resort, Fuerteventura

Landevejscykling med Dan Frost Cycling

Nu kan du følge med på en træningsrejse ud over det sædvanlige, når den tidligere professionelle cykelrytter og sportsdirektør, Dan Frost arrangerer den ultimative cykelrejse til sportsresortet Playitas Resort på Fuerteventura.

Om cykelrejsen

Deltagerne bliver indkvarteret i 1-værelses lejligheder med balkon/terrasse på det dejlige sportskompleks, der ligger direkte ud til stranden på den Kanariske ø.

Vores gæster på turen vil nyde godt af halvpension (morgen- og aftenbuffet) og frokosten indtages individuelt for egen regning på efter dagens cykeltur. Ellers er det vores sædvanlige Dan Frost Cycling koncept det gælder, med guider der viser dig vej, samt følgebil på ruten.

Hver dag cykles der mellem 60-100 km og undervejs stopper vi og holder en drikkepause, så vi har energi til at komme hele vejen hjem til Playitas Resort igen.

Som sædvanligt deles gæsterne op i 2-3 hold efter styrke, så vi alle får mest muligt ud af turene.

Fuerteventura er en vulkanø med flotte og til tider også ret stejle stigninger. Disse stigninger skal vi prøve kræfter med – men vi skal også prøve kræfter med vinden, der - ligesom i Danmark - ofte er en del af på Fuerteventura.

Du kan selv vælge, om du vil tage din egen racercykel med på rejsen, eller om du vil leje en af de flotte BMC-racercykler på sportskomplekset.
Bemærk dog at der kun er plads til et begrænset antal cykler på flyet – og at pladserne derfor går efter ”Først til mølle-princippet”. Hvis du medbringer egen cykel skal denne bookes og betales direkte ved flyselskabet samt cykeltransfer tilføjes bestillingslinket.  


Program for cykelrejsen

Daglig cykling, dog ikke på afrejse- og ankomstdag. Nærmere tidspunkt aftales på rejsemålet.

Hvem kan deltage

Denne rejse er for dig, der elsker landevejscykling og dermed er vant til at køre på racer og har holdt dig aktiv i de mørke måneder op til denne tur. Jeg anbefaler, at du hen over vinteren har kørt omkring 600-700 km på vejen inden turens begyndelse, så du har overskud og kan nyde ruterne bedst muligt.

Hvordan bestiller jeg?

Tilmeld dig ved at udfylde formularen i det blå bookinglink. Når formularen er udfyldt, vil den blive behandlet af en af vores sælgere, som derefter vil fremsende en bookingbekræftelse til den oplyste e-mail adresse, hvis der fortsat er ledige pladser. Der findes kun 40 pladser i denne uge, så du skal være hurtig for at komme med.


 

 

Pris fra 10.998,- pr. person

Dato og hotel:

23. feb - 1. mar 2024, Playitas Resort

Indkluderet i prisen:

 • Fly - tur/retur
 • Mad ombord på flyet
 • Bagage + håndbagage (ønsker du at medbringe egen cykel, skal den bookes og betales separat)
 • Transfer tur/retur
 • Ophold i delt 1-værelses lejlighed med balkon/terrasse
 • Halvpension (morgen- og aftenbuffet)
 • Veloplagte cykelguider 
 • Følgebil på ruten
 • Lille rygpose til skiftetøj i følgebilen
 • En aften med foredrag af Dan Frost om ”Livet i den professionelle cykelverden”

Øvrigt

 • Enkeltværelsestillæg på kr. 2.000,- 
 • Mulighed for tilkøb af havudsigt kr. 750,- per værelse 
 • Ønsker du at dele lejlighed med en cykelven, skal i tilmelde jer samlet
 • Skal du leje en cykel på Playitas Resort? Se info om cykelleje her! Klik på Prislister og formularer. 

Om Dan Frost og instruktørerne

Dan Frost på cykel på Fuerteventura Dan Frost på cykel på Fuerteventura

Personlige oplysninger 

Dan er født i 1962 (62 år), han har kørt cykelløb fra han var 13 år til han var 31 år. I denne periode har han opnået flere titler bl.a. Verdensmester i 1986 og Olympisk mester i 1988. Derudover har han vundet 19 danske mesterskaber på både landevej og bane, han har kørt flere sæsoner i Frankrig (1985 – 1992) og deltaget ved 3 Olympiske Lege: 1984, 1988 og 1992

Efter det sidste OL i Barcelona stoppede han som elitecyklist og har siden været motionscyklist. Han har arbejdet med motionscykelture i udlandet siden år 2000 og arrangeret mere end 100 rejser til Frankrig, Spanien og Italien.

 
 • Startede rejsebureauet Dan Frost Cycling i år 2002
 • Medlem af Danmarks Cykle Unions bestyrelse 2003-2005, hvor han bl.a. varetog aktiviteterne på bredde-området
 • 2006 - 2013: sportsdirektør hos Riis Cycling, Team CSC, Saxo Bank og Team Tinkoff/Saxo Bank
 • 2014 - 2015: sportsdirektør hos Team Sky
 • Fra 2015: VIP chauffør hos Tour de France-organisationen (ASO), medkommentator hos DR Sporten & Eurosport Danmark, samt speaker ved 6-dagesløbet i Ballerup.
 • Fra 2017: Dansk agent for Franske Ekoi, der producerer tøj, hjelme, briller og andet tilbehør til cykelryttere/cykelmotionister.

 

Læs mere om Dan Frost Cycling her »


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas