Bodyfulness med Karina på Lesbos, Alma Beach

Den græske ø Lesbos er indbegrebet af græsk autencitet. Ikke mindst den nordlige del af øen med den romantiske landsby Petra.  
Omgivelserne skaber de perfekte rammer for din indre rejse, der går fra tankerne og ned i kroppen. Ikke mærkeligt, at der altid er mange gengangere når vi sammen rejser til Lesbo og praktisere bodyfulness.

Essensen i bodyfulness er at komme fra hovedet og ned i kroppen. En typisk Bodyfulness-praksis minder om en klassisk yogatime. Men i Bodyfulness tilsætter vi ingredienser, som giver dig større kropsligt nærvær og endnu mere livfuldhed og glæde.


Ugens program

07.00-09.00

 – Morgenpraksis.

Morgenen starter stille med åndedrætsøvelser. Derefter laver vi solhilsen og mere dynamiske øvelser, som går videre ind i de klassiske hatha yogastræk.

16.00-18.00

 – Eftermiddagspraksis

Om eftermiddagen har vi et særligt tema hver dag. I øvelserne lærer du at slippe spændinger ved brug af åndedrættet og særlige rysteøvelser.  Vi helliger minimum en halv time til afspænding, nærværstræning og visualiseringer.

2 eftermiddage er der undervisningsfri, hvor du kan tage på vandretur eller til de varmekilder. Du kan også deltage i en særlig åndedrætsterapi-session, som koster 300 kr. 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Book rejsen ved at udfylde tilmeldingsformularen på linket i den blå boks. Du booker her en fuld pakkerejse og skal ikke tænke på, at booke yderligere ved siden af. Nemt og enkelt.

 

Info om ugen

Pris: 9.998,-*

Dato: 8.-15. oktober 2023

Dette indgår:           

  • Træning med Karina og Bodyfulness
  • Charterfly med bagage og mad ombord
  • Lufthavnstransfer
  • Morgenmad på hotellet
  • Indkvartering i delt dobbeltværelse

*Rejser du alene betales der enkeltværelsestillæg på 1.700, -

TILMELD

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

Dette siger tidligere deltagere

”Jeg har været af sted på flere af Karinas fantastiske ferier, som er et helle for mig. En uge med selvudvikling og selvforkælelse. God mad, godt selskab og solskin. Sådan en uge er den bedste gave, jeg kan give mig selv” – Karen, journalist, yogalærer og forfatter

”Det hele er gået op i en højere enhed på dette retreat. Arbejdet med åndedrættet i forening med yoga. Intensiteten, nærværet, rummeligheden og omsorgen. Det har været magisk for mig at være med. Noget at det bedste, jeg har gjort i mit liv. TAK.” – Camilla, præst og psykoterapeut

”Da jeg tog afsted følte jeg mig superstresset, ligesom lukket inde i mig selv og ikke i kontakt med omverdenen. Da jeg tog hjem følte jeg mig forandret - i kontakt med mig selv og verden på en ny måde. Jeg ser pludselig livet som et stort spændende eventyr og ikke som en kamp. Det jeg har fået ud af turen kan slet ikke gøres op i penge.” – Flemming, folketingsbetjent

”Denne tur var over al forventning. Kombinationen af at være alene afsted, men alligevel sammen med en gruppe var perfekt. Karina smitter med sit gode humør og skaber en tryg stemning. Hendes bodyfulness-sessions kombinerer mindfulness, meditation, åndedrætstræning og yoga, som giver dig den ro og balance, du tager afsted for at opnå. En rørende og mindeværdig oplevelse. Kæmpe anbefaling." – Oliver, ejendomsmægler


Om instruktøren


 

Karina Helsted Moe

Karina Helsted Moe

’Jeg hedder Karina Helsted Moe. Jeg er uddannet fysioterapeut, psykoterapeut MPF*, åndedrætsterapeut (Transformational Breath®) og yogalærer (RYT 500).
Jeg elsker at hjælpe andre til at mærke sig selv, og til at omfavne sig selv. Det lyder enkelt, men det kan være svært.
Derfor har jeg udviklet metoden Bodyfulness.

Der er ofte en del "gengangere" med på disse retreats. De er med til at sikre en varm og inkluderende stemning fra første dag. Og ja, du kan sagtens rejse alene.’

Læs mere om Karina og Bodyfulness: https://bodyfulness.dk/bodyfulness-retreats/uge-retreat-paa-lesbos-alma-beach/


Om hotellet


 

Alma Beach

Alma Beach er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Petra. Hotellet, som ligger på en bakke, er bygget op som en lille by og har en fantastisk udsigt over havet og byen Petra.