Bodyboost med Rebecca - for krop & Sjæl

Følg med på en uge fyldt med holdtræning med Rebecca som gæsteinstruktør på et af vores to Powered by Playitas hoteller i Grækenland. Træningen byder på varierende og spændende træning og det er helt gratis at deltage i holdtræningen!

Om Bodyboost med Rebecca

Rebecca er et fantastisk bekendtskab, hvis man vil arbejde med sin krops form og balance, og hun har sammensat et træningsprogram, som kommer hele kroppens store muskelgrupper igennem. 

Der fokuseres på styrke, udholdenhed, smidighed og balance, hvilket gør, at du vil føle dig stærk og balanceret. Dette er en perfekt måde at lære nye øvelser eller styrke din træning endnu mere. Med Rebeccas vel tilrettelagte træningsprogram, vil du få ekstra energi og føle dig motiveret til nye udfordringer.


Hvem kan deltage?

Alle hold er både for nybegyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden kan justeres på samtlige hold. Du skal være fyldt 15 år for at komme med på holdene.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren vil afholde 2-3 pas pr. dag, dog ikke på ankomst- eller afrejsedagen. Programmet præsenteres på rejsemålet.

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig, der bor på et af de nævnte hoteller. Klik på det blå bookinglink og book en rejse i den pågældende periode. Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen.

Information om ugen

Pris: Træning med gæsteinstruktør, Rebecca Zech, er gratis.  Book blot rejsen med os til ønskede hotel den pågældende uge og deltag.

Dato & hotel: 

 • 8.-15. marts 2022, Aqua Vista - powered by Playitas

Det her indgår:

 • Holdtræning med Rebecca er gratis
 • Professionel instruktør
 • Hotel- og træningsanlæg i topklasse
 • For alle niveauer - alle kan deltage
 • Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Holdbeskrivelser

Ugens holdtræninger vil bestå af forskellige typer holdtræning.

Watercross er et hold i vand - hvor der bl.a. leges med nogle af de elementer, som man kender fra almindelig funktionel træning. Træningen i vand er mere skånsom, og alle kan derfor deltage, samtidig med at det er en anderledes øvelse for den mere erfarne.

TRX er funktionel træning med de specielle TRX stropper, som giver en effektiv træning af flere muskelgrupper på samme tid. TRX er også en fantastisk måde at træne core på, da du ved hver øvelse arbejder med din balance.

Funktionel styrke er holdtræning hvor der fokuseres på styrke. Der laves puls- og styrkeøvelser, som øger din udholdenhed og kroppens forskellige muskelgrupper.

Morgenyoga er for de morgenfriske, som ønsker at starte dagen med en solhilsen og lave dejlige stræk, som gør krop og sjæl klar og frisk til en ny dag.

TABATA giver sved på panden, da det består af udfordrende og fysisk intervaltræning af 20 sekunders varighed. På dette hold garanteres der en høj puls og en høj forbrænding.

BIKE er cykling på en stationær cykel. Der undervises til musik og jeg guider dig, så vi både får kørt tempo og langsomt op af bakker. Musikken er drivkraft og jeg lover høj puls og højt humør.

Boldtræning er træning på en stor træningsbold, som er super træning for din balance, og ved siden af får du også styrket din core.

Core og Puls er en time hvor der veksles mellem puls-sekvenser, hvor vi får pulsen op og øvelser for vores core - vores kernemuskel som er en fordel at træne med henblik på bla. stabilitet, skadesforebyggelse og mere styrke for ryg og mave 

 

 

 

Pakkeliste

Dette bør du overveje, at tage med i kufferten:

 • Drikkedunk
 • Ekstra træningstøj
 • Udstyr til øvrige sportsgrene, hvis du ønsker at spille tennis, padel, leje en landevejscykel eller mountainbike eller noget helt andet.
 • Vandresko 
 • Løbesko
 • Indendørssko

Om instruktøren og hotellet


 

Bodyboost med Rebecca

Om Rebecca Zech

Rebecca begyndte med fitnesstræning tilbage i 90'erne, hvor hun startede i sin hjembys første fitnesscenter. Siden blev hun grebet af, hvordan hun kunne arbejde med sin krop for at få et sundere og stærkere liv. Hun elsker fleksibilitet i sin træning, så hun til dagligt kan gå til de holdtræninger, hun har lyst til - uanset om det er yoga eller funktionel træning. Det har også resulteret i, at hun har meget brede kompetencer og kundskaber, som smitter af på hendes elever, der bliver meget mere bekendt med fitnesscenterets træningsmuligheder.

Hun blev spinningsinstruktør i 2004, hun elsker at undervise og har altid været dygtig til at motivere folk til en bedre træning. Hun brænder for kombinationen af blød og hård træning, som giver en meget bedre og alsidig træning, som får folk til at fortsætte og elske træningen.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas