Nordic Bike Week på Levante - powered by Playitas

10.-17. september 2023 kan du komme med på den ultimative indoor bike-uge på Apollo Sports-hotellet: Levante - powered by Playitas

Kom med for kun 7.998,- pr. person, når i rejser og bor to sammen. Medrejsende børn kostr 4.498,- pr. barn

Om ugen

Nordic bike's instruktører sørger for en fantastisk uge, fyldt med træning på body bikes. Du får seks dage på bike-cyklen, fire timer dagligt. Når du har tid på egen hånd, kan du enten nyde de herlige omgivelser eller gå på opdagelse rundt omkring i det lokale Rhodos. På hotellet vil du også kunne benytte dig af de øvrige træningsfaciliteter og afprøve mange forskellige former for sport og holdtræningspas.

Inkluderet i prisen er halvpension, hvor du får morgen- og aftenbuffet, drikkevarer er ikke inkluderet. Det er muligt at tilkøbe helpension og all-inclusive. 

Program

Bike 4 timer pr. dag: 09.00-10.00, 10.00-11.00, 15.30-16.30, 16.30-17.30. 

Onsdag: fælles kajaktur. 

Fredag: fælles landevejscykling, maks. 20 deltagere. 

Lørdag: Quiz aften

Ingen hold på ankomst- og afrejsedage.

Hvem kan deltage?

Denne rejse er for alle, uanset niveau og er perfekt for dig der elsker indendørs cykling og spinning. Om du rejser alene, med familie eller venner, har ingen betydning. På denne rejse er der rig mulighed for at stifte nye bekendtskaber.

Hvem er Nordic Bike?

Nordic Bike, står for Bike For Charity og er en eventarrangør, som bl.a. støtter organisationen Børn, Unge & Sorg igennem deres helt eget cykelhold, Team Giv Håb.

Hvordan bestiller jeg?

Tilmeld dig ved at udfylde formularen i det blå bookinglink. Når formularen er udfyldt, vil den blive behandlet af en af vores sælgere, som derefter vil fremsende en bookingbekræftelse til den oplyste e-mail adresse, hvis der fortsat er ledige pladser. Der findes kun 40 pladser i denne uge, så du skal være hurtig for at komme med. Udfyld kun en formular til den uge du ønsker at rejse. Vær opmærksom på, at du bliver indkvarteret i dobbeltværelse enten i grundplan, eller med balkon. 

Pris fra: 7.998,- 

Afrejsedato:

10.-17. september 2023. 

Hotel: Levante - powered by Playitas

Afrejselufthavn: 

København, Billund

Dette indgår i rejsen:

  • Charterfly
  • Mad på flyet og bagage
  • Lufthavnstransfer 
  • Ophold i delt dobbeltværelse*
  • Halvpension, morgen- og aftenbuffet (frokostbuffet kan tilkøbes)
  • Fuldt bike program iflg. BFC
  • Apollo rejselederservice 24/7

*Rejser du alene kommer der enkeltværelsestillæg på 2.000,- 

BOOK REJSEN

Kontakt os: 
E-mail: sports@apollorejser.dk


Læs mere omkring Nordic Bike og instruktørerne her

Instruktører: Dennis Marquardt, mere info kommer. 

 

Om hotellet

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas