Motionsboksning med Henrik Leth

Henrikleth.com og Apollo Sports inviterer alle træningsglade voksne ind til et brag af en træningssession med træningscoach Henrik Leth og sit team. Her vil du blive introduceret til de bedste bokseøvelser, og du kan glæde dig til et forrygende event med god musik, sjov træningsatmosfære og masser af motion. Du træner i dit eget tempo og kan tilpasse øvelserne, hvis du har behov for dette.

Fitnessbilen har alt udstyr med og rigtig god musik. Du kan se frem til:

 

  • pletpudetræning med motiverende kombinationstræning i par
  • fælles workouts med gode grin
  • et godt mix af sikre funktionelle øvelser der styrker alle muskelgrupper

 

Du vil både træne sammen i par med samme makker og individuelt, og du vil lære at blive fortrolig med både udstyr og øvelser.

Der vil ikke være fysisk kontakt, men masser af teamspirit – på afstand. Max 50 deltagere.

 

Dag og tidspunkt: Tirsdage kl. 17.30 - 18.30 i perioden 4/8 - 22/9

Sted: København, Fælledparken v. Familieboden på edel Sauntes Allé. Østerbro

Varighed: 1 time plus udstrækning og afspænding.

Alder: Fra 16 år og op

Pris: 125 kr. pr. gang

Inklusiv: Leje af boksehandsker, slagpuder, måtter, medicinbolde og plethandsker - alle handsker og udstyr er sprittet af inden brug.

 

By Sted Dato Dag og tidspunkt  
København Fælledparken (Se ovenfor) 4. aug - 22. sep Tirsdage kl. 17.30 Book

 


Vores instruktører

Om instruktør Henrik Leth

Henrik Leth brænder for at få mennesker til at løfte sig til nye niveauer. Både her og nu i det enkelte træningspas, men også gennem længere strukturerede coachingforløb. Siden 2007 har han coachet medarbejdere, teams og ledere til mere sundhed, overskud og arbejdsglæde og er stadig aktiv i både virksomheder og som konsulent i uddannelssektoren.
Henrik har siden 2010 været fast træningscoach på mere end 50 træningsrejser på Apollos skønne sportshoteller og har udviklet virksomheden Skoleglæde.nu der bidrager til børn, unge og voksnes sundhed, selvværd og udvikling i uddannelsessektoren. Henrik har arbejdet med træning, motivation og udvikling af mennesker hele livet. En fortid som sergent i kamptropperne, er uddannet lærer og har derfor erfaringer med motivation af både de mindste og sejeste. Med Ironmans og kickboxing i bagagen kender han opskriften på at få deltagerne til at finde de ekstra procenter, der får et træningspas til at blive noget helt særligt. Altid med humor og smittende positiv energi.