Træn med Apollo Sports

Training Sessions i Danmark - træningspas på hjemmeplan

Til sommer kan du opleve Apollo Sports på hjemmeplan! Vi tilbyder sjove Training Sessions i løbet af sommeren sammen med Apollos veluddannede instruktører, hvor du kan prøve fx yoga, bootcamp og træning for hele familien. Selvfølgelig er al træning udendørs, i mindre grupper og vi tilbyder aktiviteter i forskellige byer rundt omkring i landet.


Training Session

Motionsboksning med Henrik Leth

Henrikleth.com og Apollo Sports inviterer alle træningsglade voksne ind til et brag af en træningssession med træningscoach Henrik Leth og sit team.

Sted: København/Fælledparken

Dage og tidspunkter: Hver tirsdag

Fra 4. august til 22. september

Fra kl. 17.30 - 18.30

Varighed: 1 time


Læs mere og book


Hvorfor arrangerer vi træning hjemme i Danmark?

I tider som disse befinder vi os alle hjemme i Danmark, og hos Apollo kan vi ikke gøre det, som vi elsker allermest, at rejse til fantastiske steder og træne rundt omkring i hele verden. Det vi kan gøre, er at fortsætte med at arrangere lokale træningsmuligheder for jer rundt omkring i Danmark - selvfølgelig efter de forudsætninger, der findes.

For at så mange som muligt skal kunne tage del af dette, har vi planlagt træning forskellige steder i landet, så du ikke skal bevæge dig alt for langt fra hjem. Hold øje med vores træningskalender, for vi vil løbende tilføje aktiviteter indenfor forskellige sportsgrene.

Vi forholder os altid til myndighedernes retningslinjer, når det gælder hygiejne og afstand.