Day Camps i Danmark - hele træningsdage

Tag med på vores Day Camps i Danmark - udfordrende træningsdage for dig der gerne vil blive hjemme, men som stadig vil være aktiv sammen med andre! Til sommer tilbyder Apollo Sports udvalgte Day Camps, hvor du sammen med veluddannede instruktører kan prøve alt fra crossfit og trailrun til træning med fokus på specifikke dele af kroppen.

CrossFit Inspireret Træningsdag, København

Følg med på en dag fyldt med sjove og udfordrende øvelser, hvor vi træner hele kroppen med inspiration fra CrossFit. Der vil være fokus på gymnastiske øvelser, kropsvægtsøvelser, vægttræning og cardio. Alle kan være med uanset erfaring og niveau. 

Læs mere og book

Apollo Trail Run Camp, Frederiksdal Skov

Følg med på denne 4 timers trail workshop, hvor vi vil teste trail løb af. Du kan deltage uanset om du før har prøvet kræfter med trail løb, eller det er første gang. Vi vil gennemgå alt teknik omkring trail løb og give dig inspiration til at kunne tage det med hjem. En hyggelig dag med masser af teknik, sved på panden og mulighed for få alt den hjælp, du behøver. 

Læs mere og book

Træningsdag med Henrik Affe - Primært for mænd, København

Få brugt kroppen godt og grundigt på denne træningsdag med Henrik Affe! Programmet er primært for mænd, men alle over 16 år kan deltage. Vi har fokus på den stærke overkrop, core og stærke ben. Få inspiration til at opbygge musklerne med kropsvægt-øvelser og frivægte.

Læs mere og book

Yoga Day Camp med Jannie Mariager & Mitzi Persson

Nyd nogle dejlige timer til dette yoga event, hvor vi skal gennem forskellige yoga stillinger, åndedrætsteknikker og meditation. 

Læs mere og book

Hinderbana

Løbe og Balle-lår Camp med Christina Heick, Charlottenlund

På denne camp, der primært henvender sig til kvinder, kommer du igennem en lang række øvelser i selskab med Christina Heick. Alle øvelser har til formål at bygge muskler op, forbrænde fedt og give jer smil på læben. 

Læs mere og book

Boot Camp med Henrik Leth for hele familien. København og Vejby

Sommer bootcamp med Henrik Leth - Motiverende boksetræning, teamwork og familievitaminer for hele familien

Læs mere og book


Har du spørgsmål? 
Kontakt os på mail!