Træningsfest med Henrik Leth og gæste DJ Tim Andresen

Så skal der trænes igennem. Vi gentager succesen fra sidste år og forener træning, clubbing og fællesskab med endnu en Træningsfest i Fælledparken. Vi hiver en af Danmarks bedste DJs ud af clubben og får sat festen igang udendørs under sikre rammer og tilsætter vores bedste workouts.
2 timers træningsfest med dygtige gæstetrænere. Vi sikrer inspiration, effektive workouts og den bedste stemning. Pak træningstøjet og deltag på årets festligste træning ført an af Henrik Leth.

Program:

  • Mobilitetstræning med træningsfysiolog Thomas Kjærbye.
  • Powertræning med elementer af motionsboksning og funktionel træning med jeres
    træningscoaches Henrik Leth og Rene Hansen
  • Mavebøjningsbuffet med boksetræner Martin Zlagter
  • Fest, Ibizatræning med musik leveret af Producer & DJ Tim Andresen (Culturebox)
  • Nedvarmning, afspænding og stræk med Thomas Kjærbye
  • Afterparty - loungemusik og hygge hvis vejret er til det. Alle medbringer mad og drikke

 

Dag og tidspunkt: Torsdag kl. 17.30 - 20.00

Sted: København, Fælledparken v. Familieboden på edel Sauntes Allé. (Obs: Hvis det regner, rykkes arrangementet til DGI-byen)

Dato: 9/7

Varighed: 2 timer

Pris: 295 kr.

Inklusiv: Lån af alt udstyr, vandmelon, DJ og instruktører.

 

By Sted Dato Dag og tidspunkt  
København Fælledparken (Se ovenfor) 9/7 Torsdag kl. 17.30 Book

 


Vores instruktører

Henrik Leth - Bag eventet

Henrik Leth brænder for at få mennesker til at løfte sig til nye niveauer. Både her og nu i det enkelte træningspas, men også gennem længere strukturerede coachingforløb. Siden 2007 har han coachet medarbejdere, teams og ledere til mere sundhed, overskud og arbejdsglæde og er stadig aktiv i både virksomheder og som konsulent i uddannelssektoren.
Henrik har siden 2010 været fast træningscoach på mere end 50 træningsrejser på Apollos skønne sportshoteller og har udviklet virksomheden Skoleglæde.nu der bidrager til børn, unge og voksnes sundhed, selvværd og udvikling i uddannelsessektoren. Henrik har arbejdet med træning, motivation og udvikling af mennesker hele livet. En fortid som sergent i kamptropperne, er uddannet lærer og har derfor erfaringer med motivation af både de mindste og sejeste. Med Ironmans og kickboxing i bagagen kender han opskriften på at få deltagerne til at finde de ekstra procenter, der får et træningspas til at blive noget helt særligt. Altid med humor og smittende positiv energi.