Træn med Apollo Sports

Training Sessions i Danmark - træningspas på hjemmeplan

Til sommer kan du opleve Apollo Sports på hjemmeplan! Vi tilbyder sjove Training Sessions i løbet af sommeren sammen med Apollos veluddannede instruktører, hvor du kan prøve fx yoga, bootcamp og træning for hele familien. Selvfølgelig er al træning udendørs, i mindre grupper og vi tilbyder aktiviteter i forskellige byer rundt omkring i landet.


Training Session

Yoga / Stretch

Tag en timeout med Apollo Sports-Yoga / Stretch. Der laves en en kombination af de forskellige yoga stilarter hatha, vinyasa og ashtanga. Fokus er på fordybelse, vejrtræning og fleksibilitet.
Alle er velkomne uanset niveau. 
Namasté

Steder: København/Frederiksberg Have, Roskilde/Ringparken, Odense/Eventyrhaven

Datoer: 14/6-5/7

Varighed: 1 time

Læs mere og book

Outdoor Bootcamp

Gør dig klar til sommer! 3 dage om ugen i 4 uger er der udendørs træning med kroppen som vægt og værktøj. Dette er et pas med funktionel træning i fokus med øvelser og inspiration fra Apollos træningshold med Bootcamp.

Dage og tidspunkter: Tirsdage & torsdage kl. 18.00. Søndage kl. 12.00

Sted: København/Frederiksberg Have

Dato: 9/6-2/7

Varighed: 1 time


Læs mere og book

Family Fitness

Family Fitness er for alle aldre med fokus på kondition, styrke og bevægelse. Øvelserne er både for børn og voksne, og formålet er at alle kan træne og have det sjovt sammen!

Dag og tidspunkt: Lørdag kl. 11.00 

Sted: Odense/Eventyrhaven

Dato: 27/6

Varighed: 45 minutter


Læs mere og book

Træningsfest i København

Der trænes igennem til et brag af en træningsfest sammen med den erfarne instruktør Henrik Leth, som i kombination med en af Danmarks bedste DJ's skaber en træningsfest.

Dage og tidspunkter: Torsdag 9. juli kl. 17.30.

Sted: København/Fælledparken

Dato: 9/7

Varighed: 2 timer


Læs mere og book


Hvorfor arrangerer vi træning hjemme i Danmark?

I tider som disse befinder vi os alle hjemme i Danmark, og hos Apollo kan vi ikke gøre det, som vi elsker allermest, at rejse til fantastiske steder og træne rundt omkring i hele verden. Det vi kan gøre, er at fortsætte med at arrangere lokale træningsmuligheder for jer rundt omkring i Danmark - selvfølgelig efter de forudsætninger, der findes.

For at så mange som muligt skal kunne tage del af dette, har vi planlagt træning forskellige steder i landet, så du ikke skal bevæge dig alt for langt fra hjem. Hold øje med vores træningskalender, for vi vil løbende tilføje aktiviteter indenfor forskellige sportsgrene.

Vi forholder os altid til myndighedernes retningslinjer, når det gælder hygiejne og afstand.