Apollo Trail Run Day Camp

Gør dig klar på en udfordrende dag med høj energi i selskab personlige trænere Malte Strickertsson og Pia Nysteen fra Strick Performance! På denne 4 timers trail camp vil vi teste trail løb af, så uanset om du har prøvet det før eller det er første gang, kan du deltage. Vi gennemgår alt omkring trail løb som teknik, træningsøvelser, inspiration til hjemmetræningsprogram, udstyr og ikke mindst trail sko. Vi løber i Frederiksdal Skov, så du kan afprøve teknikkerne på en fast rute og på bakker. Træningen slutter af med udstrækningsøvelser, og vi deler erfaringer fra diverse løb i Danmark og udlandet. Glæd dig til en hyggelig dag med masser af teknik, sved på panden og professionel coaching. 


Hvem kan deltage / Niveau

Alle over 16 år kan deltage uanset niveau.
 

Hvad skal jeg medbringe?

Du skal medbringe vand og mad.

Pris: 598 kr

Aktuelle datoer

  • 13. juni 2020
  • 20. juni 2020
  • 4. juli 2020
  • 11. juli 2020
     

Sted: Frederiksborgvej 111, 3500 Værløse
Antal deltagere: Minimum 9 og maksimum 18 personer
*Ved mere end 10 deltagere deles man op i grupper af maksimum 9 personer. 
Aldersgrænse: 16 år
Varighed: 4 timer
Klokkeslæt: 09.00-13.00

Book Apollo Trail Run Day Camp

Har du spørgsmål? Send os en mail!

Program

Dette indgår

Indgår ikke


Vores instruktører

Malte Strickertsson

Malte er uddannet personlig træner og Coach inden for personlig udvikling, løbecoach og svømmetræner. Har været fuldtidstræner siden 2012 og driver Strick Performance, som tilbyder træning til private og virksomheder, samt events og løbs afvikling. Han er partner i virksomheden Run365 som løbs afvikler på Amager Bakke, Copenhill. Har stået for afvikling Palestina Maraton fra 2013-2015 og er fast løbs afvikler hos Ironman dk på deres løb siden 2015 og har erfaring fra at afvikle en del andre løb. Største mål er, at alle træninger er motiverende, varierende og effektive.

Pia Nysteen

Pia er en del af trænerne i Strick Performance. Hun har løbet trail og OCR (forhindringsløb) siden 2016, hvor hun har deltaget i løb både i ind og udland, bl.a. OCR VM og EM. De sidste par år har Pia haft fokus på trailløb, hvor hun har mange podieplaceringer i danske trailløb. Yderligere deltog Pia i 2019 i både Mont Blanc Maraton (Frankrig) og Stranda Fjord Trail (Norge). Hun elsker kombinationen af at opleve naturen gennem løb og de udfordringer, som man får i trailløb, såsom bakker og varieret terræn.