Winter Salutation, Yoga og Mindfulness, Skarrildhus

"Træd ud af støjen og ind i nærværet".
D'Yoga på Skarrildhus 29-31 januar 2021

Tillad dig at træde ud af hverdagen og forkæl dig selv med en weekend, hvor du kan vende opmærksomheden indad, etablere kontakt til kroppen, og sanse, mærke, opleve hvad yogaen gør for dig; din krop, dit sind, din sjæl.

D’Yoga inviterer dig i samarbejde med Apollo Sports til det smukke Skarrildhus på den jyske hede.


Weekenden vil byde på meditation, åndedrætsøvelser, vi går i naturen til et skovbad af sanser  inspireret af Shinrin-Yuko* og yoga, som alt sammen serveres i roligt tempo.  Du vil blive guidet gennem stillinger fra Hatha yogaen og mærke bevægelsernes smidiggørende og forløsende effekt på muskler og led – hele tiden med det fokus at have en indre oplevelse fremfor en ydre præsterende form. Du vil opleve at arbejde sansebaseret med yogaen. Sansebaseret yoga er langsomme meditative bevægelser, hvor kroppen responderer gennem sansning. Når opmærksomheden hviler i kroppen, opstår en dybere mental ro og en oplevelse af at komme hjem i sig selv. Du kan vende tilbage til hverdagen og det nye år med opløftet energi og nærvær i krop og sind.  Opholdet er i de smukkeste fredelige omgivelser med den lækreste mad med råvarer og inspiration fra naturen.

*Shinrin Yuko
Shinrin Yuko stammer oprindeligt fra Japan og betyder Skovbadning. Shinrin = skov og Yuko=bad.  I Shinrin Yuko ”bader” du dig i skovens sanseindtryk. Mærke lyset, duftene og lydende – at være mentalt tilstede i naturen.

Pris: 3.960kr

Dato: 29.-31. januar 2021

Sted: Skarrildhus, Sdr Ommevej 4, 6933 Kibæk 

Prisen inkluderer: 

  • D’Yoga Winter Salutation program
  • 2 x overnatning i enkeltværelse på Skarrildhus
  • 2 x morgenmad med lokale lækkerier
  • 1 x frokost med det bedste fra lokalområdet
  • 1 x 2-retters middag med smagen af Sinatur
  • OBS: Drikkevarer er ikke inkluderet I opholdet.
     

Antal deltagere: Minimum 10 og maksimum 18 personer

Book D'Yoga Winter Salutation

Har du spørgsmål? Send os en mail!

Program

Dette indgår

Indgår ikke

Annulleringsgebyr:
Til og med den 09 December 2020: 0% - 10 december - 18 December 2020 40% - 19 december - 12 Januar 2021 75 % - 13 januar - 100 %


Vores instruktør og stedet

Ditte Louise Seibert

Det var ikke kærlighed ved første blik, da jeg satte mig på en yogamåtte for første gang. Jeg husker, at jeg overvejede at forlade undervisningen, for modstanden i min krop var enorm, mine tanker negative og mellemgulvet tungt af knudrede følelser over at ligge der på gulvet i ’akavede stillinger’ og samtidig blive bedt om at ’give slip’… Jeg ved nu hvorfor min modstand dengang var så stor. Jeg var fysisk og mental stresset.

I dag – et årti efter - er jeg taknemlig for, at jeg alligevel blev på yogamåtten og siden har lagt mange timers arbejde på den. Den hektiske hverdag med uendelige gøremål og konstante impulser gør, at vi har brug for teknikker, som kan hjælpe os med for at finde den indre ro, nærværet til os selv, så vi kan gå igennem larmen og samtidig bevare vores kropslige og mentale sundhed. Mindfulness, meditation og YOGA byder hver især på teknikker, som alle kan bruge. Jeg vil guide dig igennem nogle af disse forskellige former, så du kan opleve effekten i egen krop; finde om bagved hverdagens støj og i stedet forbinde dig med din indre ro, glæde og livsenergi.

Jeg elsker at undervise. Min baggrund er en godkendt Hatha yoga alliance-uddannelse for 10 år siden og har undervist lige siden. Sideløbende med min undervisning har jeg holdt mig fagligt orienteret gennem flere uddannelser og kurser. Min undervisning er uhøjtidelig – det er vigtigt for mig, at der er rum til det, som er. Jeg fyldes med energi af den hjertelighed, afslappethed og åbenhed som forbinder mennesker i yogarummet. Det føles som at komme hjem i sig selv, når man forbindes til andre og til det som er større end en selv. Det kan yogaen.

Skarrildhus, Signatur hotel

Du mærker den med det samme, du ankommer. Naturen, som viser sig fra sin absolut smukkeste side omkring Skarrildhus, hvor den store park med enorme rhododendronbuske og åløb sætter trumf på idyllen. Indvendigt venter herskabelige stuer, charmerende møde- og konferencelokaler og en hyggelig, nyrenoveret restaurant, hvor vores kokke frister med smagfulde retter af lokale og økologiske råvarer.